Суп з цибулі та часнику
Інгредієнти:
– цибуля,
– морква,
– часник,
– маленька біла ріпка,
– овочевий бульйон – 570 мл,
– щіпка гірчиці в порошку,
– лавровий лист,
– оливкова олія – 30 мл,
– перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Дрібно наріжте цибулину. Почистіть два зубчики часнику й ретельно розітріть у ступці. Помийте моркву, почистіть і наріжте кубиками. Те ж саме зробіть із ріпкою. У каструлі розігрійте трохи оливкової олії. Покладіть нарізану моркву, цибулю, часник та ріпку. Обсмажте овочі на маленькому вогні, поки вони не набудуть золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком.
Через кілька хвилин додайте лавровий лист, порошок гірчиці й залийте овочевим бульйоном. Добре перемішайте суп, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися.
Доведіть до кипіння і варіть 20 хв. із закритою кришкою. Так ви не дасте випаруватися аромату й корисним речовинам. Як тільки суп буде готовий, вийміть лавровий лист. Перевірте, чи достатньо солі й перцю, і подавайте на стіл.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися