Банановий хліб
Інгредієнти:
– банани – 3 шт.,
– яйця – 3 шт.,
– цукор – 100 г,
– цукор ванільний – 10 г,
– олія – 100 мл,
– борошно пшеничне – 200 г,
– розпушувач тіста – 10 г,
– сіль – 1/8 ч. л.
Спосіб приготування
Розігріти духовку до 200°С. Форму змастити, посипати борошном і покласти в холодильник.
Два банани почистити, розім’яти виделкою і змішати з яйцями. Додати звичайний і ванільний цукор, сіль, олію. Всипати борошно та розпушувач. Змішати інгредієнти в мисці. Однорідна консистенція не обов’язкова, достатньо просто з’єднати складові.
Вилити тісто у форму, розрівняти. Один банан почистити, розрізати вздовж і покласти зверху. Випікати близько 40 хвилин. Готовність можна перевірити сірником.
Вийняти хліб із духовки, охолодити й дістати з форми.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися