3365
13:20 21.072016

Перкельт

Цікаве 2268

perkelt_iz_govyadini-111645Інгредієнти:

– 600 г свинини або 900 г телятини чи баранини,

– 80 г смальцю,

– 240 г цибулі,

– 10 г часнику,

– 60 томату-пюре,

– 100 г помідорів,

– 160 г перцю стручкового солодкого або 100 г лечо,

– спеції: сіль, перець червоний солодкий мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Підготовлену свинину, телятину або баранину нарізають шматками. Цибулю пасерують, посипають червоним перцем, додають товчений часник, томат-пюре і добре вимішують. Потім вливають невелику кількість води, доводять до кипіння. У киплячу суміш кладуть нарізане м’ясо, заправляють спеціями й тушкують під кришкою, час від часу помішуючи та підливаючи воду невеликими порціями. Перед закінченням тушкування додають нарізані солодкий перець, свіжі помідори або лечо і доводять до готовності.

Готовий гарячий перкельт подають з дрібними галушками.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Виноградові затримали двох підозрюваних у жорстокому нападі на місцевих жителів
14:37
Спортивний табір Берегівщини відбувся вже увосьме
13:36
В Ужгороді затримали водія без прав та з ознаками наркотичного сп’яніння
12:21
На Закарпатті оновлено керівників в усіх окружних прокуратурах
11:48
На Говерлі заблукала туристка з Одеси
11:11
У Берегові обговорили співпрацю з Угорщиною у сферах освіти та культури
10:59
На Тячівщині затримали трьох «провідників», які за $5 тисяч переправляли ухилянтів через Тису до Румунії
10:31
На Берегівщині затримали організатора переправлення ухилянтів: пропонував прикордоннику 36 000$ хабаря
09:56
На Закарпатті викрили шахраїв, які видурили понад мільйон гривень, прикриваючись продажем запчастин до дронів
09:21
Біля Ужгорода завершилася третя зміна інклюзивного денного табору для дітей
08:55
Всі новини
Головне