3365
13:20 21.072016

Перкельт

Цікаве 1978

perkelt_iz_govyadini-111645Інгредієнти:

– 600 г свинини або 900 г телятини чи баранини,

– 80 г смальцю,

– 240 г цибулі,

– 10 г часнику,

– 60 томату-пюре,

– 100 г помідорів,

– 160 г перцю стручкового солодкого або 100 г лечо,

– спеції: сіль, перець червоний солодкий мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Підготовлену свинину, телятину або баранину нарізають шматками. Цибулю пасерують, посипають червоним перцем, додають товчений часник, томат-пюре і добре вимішують. Потім вливають невелику кількість води, доводять до кипіння. У киплячу суміш кладуть нарізане м’ясо, заправляють спеціями й тушкують під кришкою, час від часу помішуючи та підливаючи воду невеликими порціями. Перед закінченням тушкування додають нарізані солодкий перець, свіжі помідори або лечо і доводять до готовності.

Готовий гарячий перкельт подають з дрібними галушками.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах