Салат із червоної капусти
Інгредієнти:
– червона капуста – 1/2 шт.,
– кінза – за смаком,
– журавлина – 3 ст. л.,
– лимонний сік – 1 ст. л.,
– листя салату – 2 шт.,
– олія соняшникова – 2 ст. л.,
– сіль, перець – за смаком,
– морква – 1 шт.,
– мед – 2 ст. л.,
– насіння соняшника – 3 ст. л.,
– часник – 1 зубчик,
– яблучний оцет – 2 ч. л.
Спосіб приготування
Наріжте червону капусту тоненькими смужками. Листя салату наріжте невеличкими смужками. Викладіть зелень у глибоку салатницю та перемішайте. Помийте моркву та насічіть на тертці для корейської моркви. Подрібніть свіжу зелень кінзи та разом із морквою додайте в салатницю. Візьміть журавлину, насіння соняшника та додайте в салатницю – ретельно перемішайте.
У окрему миску налийте сік лимона, олію та мед – ретельно перемішайте інгредієнти та додайте вичавлений часник. Поперчіть соус та полийте ним салат. Ще раз ретельно перемішайте всі інгредієнти та подавайте салат до столу.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися