Дитяче сирне печиво
Інгредієнти:
– домашній сир – 200 г,
– борошно пшеничне – 250 г,
– цукор – 100 г,
– вершкове масло – 150 г.
Спосіб приготування
Охолоджене вершкове масло натираємо на грубій тертці, додаємо домашній сир, цукор і ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Просійте борошно, додайте його до масляної маси та замішуйте тісто. Обгорніть готове тісто харчовою плівкою та поставте його охолоджуватись у холодильник на 2-3 години.
Розкачайте тісто завтовшки 3 мм і за допомогою фігурних форм вирізайте печиво. Якщо тісто липне до рук, ледь присипте його борошном. Вистеліть деко для випікання пергаментом та викладіть сформоване печиво. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте 10-15 хвилин до золотистої скоринки.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися