Шашлик по-карськи
Інгредієнти:
– свинина – 300 г,
– цибуля – 1 шт.,
– помідори – 1 шт.,
– свиняча жирова сітка,
– олія – 80 г,
– коньяк – 20 г,
– лимонний фреш – 10 г,
– цибуля – 1 шт,
– пряні східні трави.
Спосіб приготування
Спочатку приготуємо маринад. Цибулю нарізаємо півкільцями і змішуємо з пряними травами. Додаємо олію, коньяк і лимонний фреш. Кладемо в маринад шматок свинини і добре перемішуємо, щоб маринад рівномірно покрив усе м’ясо. Ми залишаємо шашлик маринуватися на 3-4 години.
Помідор розрізаємо на дві частини, а цибулю на чотири. Надягаємо шматочок цибулі на шампур. Додаємо половинку помідора і м’ясо. Довершуємо шашлик другою половинкою помідора і шматочком цибулі. Загортаємо шашлик у жирову сітку, кладемо на мангал і смажимо 20–25 хвилин.
Готовий шашлик скроплюємо сухим білим вином і подаємо.
Ідеальний час маринування шашлику – це замаринувати його ввечері, а приготувати вранці.
М’ясо перед маринуванням потрібно нагріти до кімнатної температури.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися