32442
16:35 23.062020

Цукати з вишні

Цікаве 4140

Інгредієнти на 1 кг вишні:

– цукор – 1,2 кг,

– вода – 200 мл.

Спосіб приготування

З вишні видаліть кісточки. У киплячій воді розчиніть цукор і варіть сироп 5 хвилин, процідіть.

Підготовлені ягоди залийте гарячим сиропом, витримайте 5-6 годин, потім проваріть 15 хвилин і знову залиште на 5-6 годин. Знову проваріть 15 хвилин і витримайте ще 5-6 годин. Потім варіть ягоди до тих пір, поки вони не стануть прозорими, а сироп – густим.

Масу, що утворилася, відкиньте на друшляк, залиште на 1-1,5 години, щоб плоди охололи, а сироп стік.

Ягоди обсипте цукром, укладіть на сито в один шар і сушіть при кімнатній температурі 5-6 діб або в сушильній шафі (духовці) 10-12 годин при 35-40 °С.

Готові цукати укладіть в сухі банки, закрийте їх поліетиленовими кришками і зберігайте в прохолодному місці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті за місяць зафіксували 45 водіїв, які користувалися мобільним
17:55
Оздоровлення й екскурсії: проєкт «Повертаю себе собі» запросив 120 ветеранів на ретрит
17:03
Роботи ужгородської художниці отримали особливу відзнаку на міжнародному фестивалі колажу
16:47
На Закарпатті прикордонники затримали трьох «мандрівників» та переправника
16:32
Платформа можливостей для молоді: в Ужгороді відбувся перший обласний фестиваль кар’єри
16:07
Закарпатська митниця підвела підсумки боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил
15:39
У Мукачеві за втручання прокуратури розблоковано кошти громади, виділені на реконструкцію інженерних мереж із водопостачання та водовідведення
15:26
Чудовий виступ ужгородських баскетболістів на міжнародній арені
15:01
У Чомонині відбувся Х кулінарний воркшоп «Смаки і традиції»
14:45
У Хусті вшанували пам’ять Габора Бетлена: пам’ять, віра і тиха стійкість
14:30
Всі новини
Головне