Кабачкова піца
Інгредієнти:
– кабачок – 600 гр.,
– помідор – 200 гр.,
– яйця курячі – 3 шт.,
– борошно пшеничне – 2 ст.,
– сир твердий – 50 гр.,
– петрушка – 0.5 пучка,
– розпушувач тіста – 1 ч. л.,
– сіль – 0,25 ч. л.,
– олія – 2 ст. л.,
– манна крупа – 2 ст. л.
Спосіб приготування
Відразу вмикаємо грітися духовку на 190 ˚С. Тим часом слід очистити кабачок від шкірки й насіння, а м’якоть натерти на крупній тертці. Якщо кабачок дуже соковитий, віджати сік (він не потрібен).
Додати до подрібненого кабачка курячі яйця, пшеничне борошно, змішане з розпушувачем, сіль (за смаком), а також дрібно посічену зелень.
Перемішати все, щоб вийшло тісто як на кабачкові оладки.
Широку і невисоку форму (орієнтовно діаметром 24 сантиметри) змастити маслом і рясно присипати манкою, щоб не прилипла.
Наверх покласти помідори, які нарізали кружечками.
І в кінці посипати тертим сиром. Поставити форму в гарячу духовку і готувати при 180-190 ˚С близько 20-30 хвилин.
Готовій кабачковій піці бажано дати охолонути, оскільки її просто не можна буде дістати з форми – вона дуже ніжна.
Не забути прикрасити готову страву свіжою зеленню – так набагато апетитніше.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися