14:00 7.062020
Вітамінний салат з буряка
Цікаве
8874
Інгредієнти:
– 2 буряки,
– 100 г волоських горіхів,
– 70 г чорносливу,
– 2 ст. л. олії,
– 1 ч. л. рідкого меду.
Спосіб приготування
Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.
Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.
Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.
Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.
Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
До Всесвітнього дня туалету в краєзнавчому музеї відкрили нову локацію
17:45
Роботодавці мають звернутися до Держпраці щодо медогляду працівників до 1 грудня
17:23
На Берегівщині затримали трьох «ухилянтів», що намагалися потрапити до Угорщини
17:16
Поліція Закарпаття розшукала зловмисника, який скоїв смертельну ДТП та втік за межі області
16:21
На Ужгородщині попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Ковачем
15:56
Ужгородські рятувальники ліквідували пожежу в металевому вагончику
15:37
Українці в Будапешті також провели заходи до 1000 дня війни в Україні
15:15
На Закарпатті погіршення погодних умов
15:12
На Мукачівщині рятувальники вберегли дерев’яний будинок від знищення вогнем
14:57
З Києва ходитимуть поїзди до Будапешта і Братислави
14:50
Всі новини
Головне
Публікації
У Свалявському меморіальному парку відзначили 80-ту річницю найбільшої трагедії закарпатських угорців
14:42
Мухомори у вухах і котики на шиї. Мукачівка створює унікальні авторські прикраси
12:55
Проєкт «Музична магія» вже вшосте організували у Берегові
12:24
У Берегові вшанували жертв сталінських репресій
10:19
Заява угорських організацій Закарпаття щодо запланованих змін до Закону «Про освіту»
16:12
Всі Публікації
Фото
Відео