32186
14:00 7.062020

Вітамінний салат з буряка

Цікаве 9158

Інгредієнти:

– 2 буряки,

– 100 г волоських горіхів,

– 70 г чорносливу,

– 2 ст. л. олії,

– 1 ч. л. рідкого меду.

Спосіб приготування

Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.

Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.

Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.

Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.

Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Ілля з Грузії вирощує під Ужгородом в'єтнамські кабачки
16:25
Відбулася зустріч для рідних бійців 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, які зникли безвісти або потрапили в полон
15:54
На Хустщині затримали водія, який у стані сп’яніння скоїв аварію з потерпілими
15:37
У Малих Геївцях у день храмового свята відбулася фотовиставка
15:20
За добу вогнеборці Закарпаття загасили 3 пожежі сухої рослинності
15:03
Цьогоріч на Закарпатті зафіксували 2 741 неправдивий виклик поліції
14:46
На Закарпатті триває ІХ міжнародний футбольний турнір на честь Андрія Гаваші
14:29
Мирослав Пацкан: Закарпаття – це форпост підтримки під час війни, а втечі від мобілізації є загрозою довіри до правоохоронної системи регіону
14:12
Голкіпер та тренер ФК «Ужгород» потрапили до символічної збірної 4-го туру Другої ліги України
13:55
Головний тренер ГК «Карпати» Борис Петровський: «Багато втрат, але намагаємося налагодити колектив»
13:38
Всі новини
Головне