
Вівсяне печиво без яєць із бананами та сухофруктами

Інгредієнти:
– банани – 2 шт.,
– вівсяні пластівці – 1,5 склянки,
– сухофрукти (родзинки, курага або чорнослив),
– кориця або ванілін,
– жменя горіхів,
– дрібка солі.
Спосіб приготування
Банани очистіть і розімніть виделкою в мисці або подрібніть за допомогою блендера. В отриману кашку додайте вівсяні пластівці, корицю та щіпку солі.
Сухофрукти замочіть у теплій воді на три хвилини і просушіть. Якщо використовуєте родзинки, можна додати їх, не нарізаючи. Якщо ж курагу або чорнослив, то наріжте на дрібні шматочки і вкиньте у вівсяно-бананову суміш. Додайте також горіхи, які попередньо треба подрібнити.
Тепер вологими руками сформуйте печиво, викладіть на пергамент, злегка змащений олією, або на силіконовий килимок і помістіть у розігріту до 180ºC духовку на 20–25 хвилин.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися