31418
15:03 14.042020

Традиційні тефтелі

Цікаве 2922

Інгредієнти:

– свинина – 400 г,

– цибуля – 1 шт.,

– часник – 1 зубчик,

– рис довгозернистий – 100 г,

– борошно – за смаком,

– яєчний білок – 1 шт.,

– сіль і перець – за смаком.

Спосіб приготування

Рис промиваємо та відварюємо до напівготовності (1 частина рису – 1,2 частини води).

М’ясо перемелюємо на середній решітці двічі. Фарш відбиваємо. Нарізаємо цибулю, віджимаємо сік. До фаршу додаємо цибулю, роздавлений часник, сіль і перець.

Змішуємо фарш із рисом, додаємо трохи збитий яєчний білок, усе добре перемішуємо.

Із фаршу ліпимо тефтелі. Паніруємо в борошні двічі. Обсмажуємо тефтелі на сковороді до утворення щільної скоринки.

Тефтелі випікаємо при температурі 160°С 10–15 хвилин. При подачі на стіл заливаємо журавлинним соусом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
За добу вогнеборці Закарпаття загасили 3 пожежі сухої рослинності
15:03
Цьогоріч на Закарпатті зафіксували 2 741 неправдивий виклик поліції
14:46
На Закарпатті триває ІХ міжнародний футбольний турнір на честь Андрія Гаваші
14:29
Мирослав Пацкан: Закарпаття – це форпост підтримки під час війни, а втечі від мобілізації є загрозою довіри до правоохоронної системи регіону
14:12
Голкіпер та тренер ФК «Ужгород» потрапили до символічної збірної 4-го туру Другої ліги України
13:55
Головний тренер ГК «Карпати» Борис Петровський: «Багато втрат, але намагаємося налагодити колектив»
13:38
У Хусті в ДТП постраждали троє людей
13:21
На Берегівщині судитимуть архітектора, причетного до пошкодження пам’ятки загальнонаціонального значення
13:05
У Ключарках відкрили сучасну модель дитсадка в межах проєкту UNICEF
12:50
Батько шести дітей у Мукачеві проломив двоюрідному брату голову
12:22
Всі новини
Головне