Традиційні тефтелі
Інгредієнти:
– свинина – 400 г,
– цибуля – 1 шт.,
– часник – 1 зубчик,
– рис довгозернистий – 100 г,
– борошно – за смаком,
– яєчний білок – 1 шт.,
– сіль і перець – за смаком.
Спосіб приготування
Рис промиваємо та відварюємо до напівготовності (1 частина рису – 1,2 частини води).
М’ясо перемелюємо на середній решітці двічі. Фарш відбиваємо. Нарізаємо цибулю, віджимаємо сік. До фаршу додаємо цибулю, роздавлений часник, сіль і перець.
Змішуємо фарш із рисом, додаємо трохи збитий яєчний білок, усе добре перемішуємо.
Із фаршу ліпимо тефтелі. Паніруємо в борошні двічі. Обсмажуємо тефтелі на сковороді до утворення щільної скоринки.
Тефтелі випікаємо при температурі 160°С 10–15 хвилин. При подачі на стіл заливаємо журавлинним соусом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися