30813
13:12 19.022020

Гарбузовий салат з фетою та апельсинами

Цікаве 3064

Інгредієнти:

– 100 г сиру фета,

– 200 г гарбуза,

– 1 апельсин,

– 1 зубчик часнику,

– 2 гілочки базиліку,

– 1–2 ст. л. оливкової олії,

– за смаком чорний перець.

Спосіб приготування

Запечіть гарбуз із зубчиком часнику в розігрітій до 200°С духовці, доки він не стане м’яким. 150 г сиру фета наріжте невеликими кубиками. З апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної тертки, потім наріжте м’якоть. На тарілку викладіть шматочки гарбуза, сиру фета та апельсина. Додайте листочки базиліку й апельсинову цедру. Полийте салат оливковою олією та приправте свіжомеленим чорним перцем і сіллю за смаком.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Ілля з Грузії вирощує під Ужгородом в'єтнамські кабачки
16:25
Відбулася зустріч для рідних бійців 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, які зникли безвісти або потрапили в полон
15:54
На Хустщині затримали водія, який у стані сп’яніння скоїв аварію з потерпілими
15:37
У Малих Геївцях у день храмового свята відбулася фотовиставка
15:20
За добу вогнеборці Закарпаття загасили 3 пожежі сухої рослинності
15:03
Цьогоріч на Закарпатті зафіксували 2 741 неправдивий виклик поліції
14:46
На Закарпатті триває ІХ міжнародний футбольний турнір на честь Андрія Гаваші
14:29
Мирослав Пацкан: Закарпаття – це форпост підтримки під час війни, а втечі від мобілізації є загрозою довіри до правоохоронної системи регіону
14:12
Голкіпер та тренер ФК «Ужгород» потрапили до символічної збірної 4-го туру Другої ліги України
13:55
Головний тренер ГК «Карпати» Борис Петровський: «Багато втрат, але намагаємося налагодити колектив»
13:38
Всі новини
Головне