3019
13:23 6.072016

Котлети, смажені на решітці

Цікаве 1951

sQCH_jSMTsIІнгредієнти:

– 650–700 г меленого м’яса (телятина і свинина пополам),

– 1 цибулина,

– спеції: 1/2 чайної ложки солі, по щіпці чорного та червоного солодкого меленого перцю, кмин і (за бажанням) щебрушка.

Спосіб приготування:

М’ясо вимішують із сіллю, розчиненою в 1/2 чарки води, перекладають в емальований посуд, розрівнюють, накривають вологою серветкою й витримують у холодному місці 10–12 годин (ніч). Потім знову вимішують з натертою на тертці цибулею та спеціями й витримують. З цієї маси формують котлети і смажать на помірно нагрітій решітці, поки вони стануть світло-коричневими (котлети повинні бути соковитими, але не сирими). Подають з овочевим гарніром.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне