Котлети, смажені на решітці
Інгредієнти:
– 650–700 г меленого м’яса (телятина і свинина пополам),
– 1 цибулина,
– спеції: 1/2 чайної ложки солі, по щіпці чорного та червоного солодкого меленого перцю, кмин і (за бажанням) щебрушка.
Спосіб приготування:
М’ясо вимішують із сіллю, розчиненою в 1/2 чарки води, перекладають в емальований посуд, розрівнюють, накривають вологою серветкою й витримують у холодному місці 10–12 годин (ніч). Потім знову вимішують з натертою на тертці цибулею та спеціями й витримують. З цієї маси формують котлети і смажать на помірно нагрітій решітці, поки вони стануть світло-коричневими (котлети повинні бути соковитими, але не сирими). Подають з овочевим гарніром.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися