Суп із фаршем і грибами
Інгредієнти:
– 1 цибулина,
– 2 болгарські перці,
– 500 грамів фаршу,
– за смаком – прованські трави,
– 2 зубчики часнику,
– 400 грамів свіжих томатів,
– 1 столова ложка томатної пасти,
– 1,2 літра води,
– 200 грамів печериць,
– 1/2 пучка зеленого базиліку,
– 50 г будь-якого сиру,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити на рослинній олії. Додати дрібно нарізаний болгарський перець, обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини. Додати фарш і обсмажувати до золотистої скоринки. Додати дрібно нарізаний часник, терті помідори і томатну пасту. Потім залити все водою і довести до кипіння. Посолити й поперчити, додати прованські трави, зменшити вогонь практично до мінімуму і варити суп 30-35 хвилин. За 10 хвилин до кінця додати нарізані печериці, дрібно нарізаний базилік.
Подавати суп із тертим сиром.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися