29788
13:59 22.112019

Суп із фаршем і грибами

Цікаве 2213

Інгредієнти:

– 1 цибулина,

– 2 болгарські перці,

– 500 грамів фаршу,

– за смаком – прованські трави,

– 2 зубчики часнику,

– 400 грамів свіжих томатів,

– 1 столова ложка томатної пасти,

– 1,2 літра води,

– 200 грамів печериць,

– 1/2 пучка зеленого базиліку,

– 50 г будь-якого сиру,

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити на рослинній олії. Додати дрібно нарізаний болгарський перець, обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини. Додати фарш і обсмажувати до золотистої скоринки. Додати дрібно нарізаний часник, терті помідори і томатну пасту. Потім залити все водою і довести до кипіння. Посолити й поперчити, додати прованські трави, зменшити вогонь практично до мінімуму і варити суп 30-35 хвилин. За 10 хвилин до кінця додати нарізані печериці, дрібно нарізаний базилік.

Подавати суп із тертим сиром.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Мукачівщині прокурори повідомили про підозру підприємниці, яка захопила сусідську землю під незаконно збудований комплекс відпочинку
13:15
Юні гандболістки з різних районів зійшлися на майданчику в Ужгороді
13:00
Хустянка пише картини смолою
12:33
На Тячівщині підприємець незаконно привласнив землю вартістю майже 1 млн грн: йому повідомили про підозру
12:12
Зимові 6 500 грн: закарпатці можуть подати заявку на нову виплату
11:53
У селі Іза проведуть експрес-тестування на гепатит А: оприлюднили графік роботи мобільного хабу
11:31
У Закарпатському обласному художньому музеї ім. Й. Бокшая представлено виставку «Під час війни»
11:09
У селі Яноші відбувся передріздвяний ярмарок
10:47
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт» і сталінських репресій
10:23
У меморіальному парку в місті Старий Самбір вшанували пам’ять жертв сталінського терору
10:05
Всі новини