М’ясний рулет із грибами в лаваші
Інгредієнти:
– 400 г фаршу,
– 2 середні цибулини,
– 5-6 великих печериць,
– 1 яйце,
– сіль, перець,
– 2 прямокутні лаваші.
Спосіб приготування
Цибулю дрібно посікти, обсмажити на олії. Додати перемелені гриби, обсмажити ще 5 хв., дати охолонути. Змішати з фаршем, яйцем, спеціями.
Скласти лаваші таким чином, щоб один край находив на інший («хрест-навхрест») і вийшов довгий прямокутник, викласти фарш, розрівняти, щільно згорнути рулетом, починаючи із вузького боку. Обгорнути фольгою. Запікати при 180 град. 1 год.
Вибрати, дати охолонути – ще 20 хв., нарізати скибочками і їсти. Гарячим рулет ріжеться погано, а після охолодження – гарними скибочками.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися