29506
11:28 31.102019

Салат «Серцеїдка»

Цікаве 1522

Інгредієнти:

– 500 грамів курячих сердечок,

– 1 цибулина,

– 1 чайна ложка солі,

– 1 чайна ложка цукру,

– 1 чайна ложка оцту 9%,

– 3 курячі яйця,

– 70 грамів твердого сиру,

– зелень,

– сіль, перець за смаком.

– майонез.

Спосіб приготування

Курячі сердечка промиваємо й обрізаємо непотрібні плівки і прожилки. Потім кладемо їх у каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо до готовності.

Готові сердечка охолоджуємо. А потім нарізаємо соломкою. Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо в миску.

Додаємо до неї сіль, цукор, оцет і окріп. Добре перемішуємо і залишаємо маринуватися.

Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо кубиками. Твердий сир натираємо на тертці.

Всі підготовлені продукти перекладаємо в глибоку миску. Додаємо подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Перемішуємо, заправляємо майонезом, знову перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини