29506
11:28 31.102019

Салат «Серцеїдка»

Цікаве 1990

Інгредієнти:

– 500 грамів курячих сердечок,

– 1 цибулина,

– 1 чайна ложка солі,

– 1 чайна ложка цукру,

– 1 чайна ложка оцту 9%,

– 3 курячі яйця,

– 70 грамів твердого сиру,

– зелень,

– сіль, перець за смаком.

– майонез.

Спосіб приготування

Курячі сердечка промиваємо й обрізаємо непотрібні плівки і прожилки. Потім кладемо їх у каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо до готовності.

Готові сердечка охолоджуємо. А потім нарізаємо соломкою. Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо в миску.

Додаємо до неї сіль, цукор, оцет і окріп. Добре перемішуємо і залишаємо маринуватися.

Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо кубиками. Твердий сир натираємо на тертці.

Всі підготовлені продукти перекладаємо в глибоку миску. Додаємо подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Перемішуємо, заправляємо майонезом, знову перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Курячі гомілки в медово-гірчичному соусі
17:00
Правоохоронці повернули родині полоненого військового майже 3 мільйони гривень, викрадених шахраями
16:19
До порушників митних правил Закарпатською митницею застосовано чималі штрафні санкції
15:55
На Ужгородщині громада встановила хрест
15:33
На Березнянщині від важкої хвороби помер колишній військовослужбовець
15:13
До монастиря на Хустщині підкинули немовля
14:58
На Закарпатті викрито «кримінального авторитета», який організовував незаконні переправлення військовозобов’язаних із установи виконання покарань
14:36
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі в ужгородській лікарні
14:18
На Закарпатті пройшов традиційний забіг виноградниками
14:02
Осіння палітра смаків і традицій: у Великій Доброні відбувся дев’ятий кулінарний майстер-клас Закарпатської гастрономічної майстерні
13:46
Всі новини
Головне