Салат «Серцеїдка»
Інгредієнти:
– 500 грамів курячих сердечок,
– 1 цибулина,
– 1 чайна ложка солі,
– 1 чайна ложка цукру,
– 1 чайна ложка оцту 9%,
– 3 курячі яйця,
– 70 грамів твердого сиру,
– зелень,
– сіль, перець за смаком.
– майонез.
Спосіб приготування
Курячі сердечка промиваємо й обрізаємо непотрібні плівки і прожилки. Потім кладемо їх у каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо до готовності.
Готові сердечка охолоджуємо. А потім нарізаємо соломкою. Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо в миску.
Додаємо до неї сіль, цукор, оцет і окріп. Добре перемішуємо і залишаємо маринуватися.
Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо кубиками. Твердий сир натираємо на тертці.
Всі підготовлені продукти перекладаємо в глибоку миску. Додаємо подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Перемішуємо, заправляємо майонезом, знову перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися