29292
10:53 17.102019

Гарбузовий суп-пюре

Цікаве 1471

Інгредієнти:

– 250 г гарбуза (бажано мускатного сорту),

– 200 г картоплі,

– 1-2 цибулини,

– 2 болгарські перці,

– 1 перець чилі,

– 4-5 зубців часнику,

– 750 мл води або м’ясного бульйону,

– 100 мл вершків,

– 2 ст. л. вершкового масла,

– спеції і зелень: коріандр, кмин, петрушка й кінза, сіль.

Спосіб приготування

Очищену картоплю необхідно нарізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити, болгарський перець нарізати соломкою короткою, м’якоть гарбуза – дрібними кубиками.

Всі підготовлені овочі слід залити водою або бульйоном і проварити близько 20 хвилин. Після цього додати сіль і спеції, проварити ще кілька хвилин, вийняти овочі шумовкою. Коли овочі трохи охолонуть, необхідно додати розчавлений часник і подрібнити масу в блендері до однорідності. Пюре треба розбавити бульйоном, регулюючи густоту (можливо, знадобиться не весь бульйон). Одержаний суп-пюре слід заправити вершками і вершковим маслом і перед подачею присипати рубаною зеленню. А якщо ви знайдете коржики тортільяс, то ваша трапеза стане ще більш колоритною.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах