Тефтелі без рису в духовці
Інгредієнти:
– 500 г свинини,
– 1 яйце,
– 200 г пармезану,
– 2 ст. ложки борошна,
– 1 цибулина,
– 400 г помідорів,
– 2 болгарські перці,
– 3 зубки часнику,
– зелень (кріп, петрушка, розмарин),
– 1 ч. ложка цукру,
– 2 лаврові листки,
– 2 горошини духмяного перцю,
– чорний мелений перець (за смаком),
– сіль (за смаком).
Спосіб приготування
М’ясо пропустити через м’ясорубку разом із цибулею і зубчиком часнику. Сир потерти на дрібній тертці. Подрібнити зелень. Часник пропустити через часничницю.
Додайте до м’яса яйце, сир, посоліть, поперчіть і вимісіть фарш. Мокрими руками сформуйте тефтелі і обваляйте їх у борошні.
Помідори бланшуйте в окропі 2 хвилини, очистіть від шкірки і дрібно поріжте. Також дрібно поріжте болгарський перець. Якщо ви любите підливу без шматочків, то можете подрібнити овочі в блендері.
Помідори з перцем викладіть у сотейник і потушкуйте на середньому вогні 15 хвилин, щоб вони пустили сік. Наприкінці додайте часник, зелень, спеції, цукор, посоліть і поперчіть за смаком.
Покладіть у томатну підливу тефтелі і відправте у розігріту до 200 С духовку на 20 хвилин.
Подавайте тефтелі, запечені в духовці, з улюбленим гарніром – картоплею, рисом, макаронами або овочами.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися