М’ятне печиво
Інгредієнти:
– масло вершкове – 100 г,
– цукор – 100 г,
– яйце куряче – 1 шт.,
– м’ята – 50 г,
– борошно – 200 г,
– цукрова пудра.
Спосіб приготування:
М’яту помийте, просушіть і обірвіть листочки, киньте у блендер, досипте цукор. Подрібніть, має утворитися ароматний зелений цукор. У миску викладіть м’ятний цукор та м’яке масло. Просійте туди ж борошно та руками розтирайте, утворюючи крихту. Додайте яйце та замісіть протягом 3-4 хв. тісто.
Далі просто відщипуйте шматочки тіста, скачайте кульки, викладайте на пергамент або просто змастіть деко маслом. Приплюсніть кульки пальцями.
Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до ледь рум’яного кольору. Готове печиво посипте цукровою пудрою.
Таке печиво можна зберігати довго. Наприклад, я кладу його в баночку, закриваю кришкою.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися