27926
12:37 27.062019

Морквяний кекс із яблуками та апельсинами

Цікаве 2209

Інгредієнти:

– морква – 1 кг (очищена і натерта),

– яблука – 350 г (очищених і натертих),

– борошно – 300 г,

– пекарський порошок – 1 ч. л.,

– сода – 1 ч. л.,

– цукор – 200 г,

– цедра 1 апельсина,

– апельсиновий свіжовичавлений сік – 150 мл,

– оливкова олія – ​​180 мл,

– родзинки – 130 г,

– кориця – 2 ч. л.

Спосіб приготування

Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть пергаментним папером форму діаметром 24-36 см і промастіть її невеликою кількістю оливкової олії.

Натріть яблука та моркву, можна збити блендером. Якщо овочі дали занадто багато соку, відлийте його в миску і не додавайте в тісто.

У великій мисці ретельно змішайте всі інгредієнти.

Перекладіть тісто у форму і запікайте пиріг протягом 60-75 хвилин, поки він не пропечеться. Якщо тісто підрум’янюється занадто швидко, накрийте фольгою.

Вийміть готовий кекс із духовки і дайте йому охолонути 15 хвилин. Перед подачею посипте цукровою пудрою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне