
12:36 27.062019
Сирний гострий суп
Цікаве
4191
Інгредієнти:
– курячий бульйон (вода) – 6 ст.,
– селера – 8 шт.,
– ріпчаста цибуля – 3 шт.,
– плавлений сир – 2 шт.,
– зелений чилі (халапеньйо) – 1 шт.,
– білий мелений перець – за смаком,
– сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Селеру нарізати кубиками, цибулю – півкільцями. Налити в каструлю бульйон або воду, довести до кипіння, додати селеру, цибулю, сіль і білий перець
Варити, поки рідини не стане на чверть менше. Перелити суп у блендер і зробити пюре. Перелити знову в каструлю і додати нарізаний плавлений сир, варити 5 хвилин.
Очистити перець від насіння і нарізати кільцями. Додати до супу і довести до кипіння.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Угорський скульптор Лайош Унгварі народився в Перечині
17:12
Як у Перечині пасхальні кошики освячували
15:59
У «Миная» погіршується турнірна ситуація
15:29
Можливість отримати професійно-технічну освіту угорською мовою в Україні стала ближчою
15:11
На Закарпатті сталася автотроща за участі потягу
13:35
В Ужгороді виявили водія, позбавленого права керування
12:23
На Закарпатті 8820 водіїв порушили швидкісний режим цьогоріч
10:53
Гороскоп (21 – 27 квітня)
10:00
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Закарпатські рятувальники допомогли жінці в горах
09:23
Всі новини
Головне
Публікації
Угорський скульптор Лайош Унгварі народився в Перечині
17:12
Як у Перечині пасхальні кошики освячували
15:59
У «Миная» погіршується турнірна ситуація
15:29
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Всі Публікації
Фото
Відео