
16:03 29.052019
Рибне філе під сирно-сметанною подушкою
Цікаве
1721
Інгредієнти:
– філе хека або минтая – 400 г,
– сметана – 400 г,
– сир твердий – 100 г,
– сіль, перець,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– соняшникова олія.
Спосіб приготування
Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.
На деко, змащене олією, викладаємо шарами – філе, зверху – цибулю, зверху – філе, зверху – моркву, зверху – філе. Заливаємо усе сметаною із сиром. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Ужгородщині вогонь знищив надвірну споруду та перекинувся на будинок
18:00
Підозрюваного у розбещенні малолітніх на Іршавщині взято під варту без застави
17:35
Закарпатка створює вишукані букети з шоколаду
17:01
У Мукачеві вдруге за рік зупинили водія у нетверезому стані, який вже позбавлений права керування
16:39
Поблизу кордону з Румунією зупинили переправника з клієнтом
16:07
У Мукачеві попрощалися із полеглим на війні Василем Тарканієм
15:49
На Мукачівщині недобросовісний орендар сплатить до бюджету майже 800 тис грн
15:16
На Закарпатті нагадали про правила перетину кордону влітку: що потрібно знати мандрівникам
14:47
На Свалявщині до 7 років ув’язнення засуджено чоловіка за вбивство 17-річного юнака
14:26
У місті над Латорицею змагались понад 100 фехтувальників з 9 регіонів країни
14:10
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатка створює вишукані букети з шоколаду
17:01
На Закарпатті нагадали про правила перетину кордону влітку: що потрібно знати мандрівникам
14:47
На Закарпатті підбили підсумки конкурсу малюнків та есе на тему угорських національних символів
12:52
Закарпатський угорський ліцей здійснив перший випуск вихованців
12:11
У Меморіальному парку села Чома – закарпатські угорці вшанували пам’ять предків
15:06
Всі Публікації
Фото
Відео