27570
16:03 29.052019

Рибне філе під сирно-сметанною подушкою

Цікаве 1834

Інгредієнти:

– філе хека або минтая – 400 г,

– сметана – 400 г,

– сир твердий – 100 г,

– сіль, перець,

– морква – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– соняшникова олія.

Спосіб приготування

Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.

На деко, змащене олією, викладаємо шарами – філе, зверху – цибулю, зверху – філе, зверху – моркву, зверху – філе. Заливаємо усе сметаною із сиром. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді сьогодні попрощалися із 49-річним полеглим захисником Михайлом Луп’яком
17:53
Спільна пам'ять, спільна відповідальність: у Берегові відбулася міжнародна конференція дослідників ГУЛАГу
17:18
У Чопі вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт»
17:00
На Берегівщині затримали співробітників банку, які перевозили військовозобов’язаних до кордону в інкасаторському авто
16:46
СБУ та Нацполіція викрили ще 4 «ухилянтські схеми» у столиці та західних регіонах України
16:09
Мукачівці з успіхом виступили на відкритому Кубку Ковеля з параолімпійського виду спорту – боча
15:49
На Берегівщину релокується сільськогосподарський бізнес із Харківщини
14:47
Закарпатський народний хор яскравим концертом представив «Зіркове майбутнє Срібної землі»
14:38
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
На війні загинув житель Баранинської громади
13:44
Всі новини