
16:03 29.052019
Рибне філе під сирно-сметанною подушкою
Цікаве
1770
Інгредієнти:
– філе хека або минтая – 400 г,
– сметана – 400 г,
– сир твердий – 100 г,
– сіль, перець,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– соняшникова олія.
Спосіб приготування
Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.
На деко, змащене олією, викладаємо шарами – філе, зверху – цибулю, зверху – філе, зверху – моркву, зверху – філе. Заливаємо усе сметаною із сиром. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Українські та угорські експерти проєкту AdaptWater взяли участь у професійному тренінгу
18:42
Закарпатські команди провели матчі 12-го туру Другої ліги України з футболу
18:28
У с. Сільце рятувальники запобігли поширенню вогню
16:13
Дитпростір: День відкритих дверей у «Дорозі життя»
15:55
У Закарпатському окружному адмінсуді вітали та нагороджували працівників апарату суду
15:32
На Закарпатті поліцейські спільно з дотичними службами працюють над запобіганням насильства над дітьми
15:17
«Туристичний сувенір Закарпаття»: виставка в Ужгороді
14:40
Закарпатські боксери повернулися з турніру з найвищими нагородами
14:25
На Закарпатті реальний термін ув’язнення отримав підпалювач, який діяв на замовлення російських спецслужб
13:56
Закарпатські сноубордистки провели завершальний етап підготовки до зимових Олімпійських ігор
13:40
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатські боксери повернулися з турніру з найвищими нагородами
14:25
На Мукачівщині чоловік товк співмешканку по голові пляшкою, а на Рахівщині – батогом
12:08
Ігна Григорик створює авторські блокноти
10:05
Хустянин імітує звуки тварин та підгодовує вужів
13:24
Лабубу, Трамп, Богородиця. Ужгородка створює авторські свічки
17:27
Всі Публікації
Фото
Відео