16:03 29.052019
Рибне філе під сирно-сметанною подушкою
Цікаве
1327
Інгредієнти:
– філе хека або минтая – 400 г,
– сметана – 400 г,
– сир твердий – 100 г,
– сіль, перець,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– соняшникова олія.
Спосіб приготування
Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.
На деко, змащене олією, викладаємо шарами – філе, зверху – цибулю, зверху – філе, зверху – моркву, зверху – філе. Заливаємо усе сметаною із сиром. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
Ужгородські «Карпати» отримали суперниць у півфіналі Кубка України
15:48
На Закарпатті – відбій тривоги
15:35
Закарпатці успішно виступили на чемпіонаті України з комбат самозахисту ІСО
15:28
На Закарпатті – повітряна тривога
15:08
Заробіток на горі родин загиблих героїв.
15:05
У Великоберезькому будинку-музеї встановили травневе дерево
14:49
Найближчу гру ФК «Хуст» проведе на Полтавщині
14:25
У ПП «Чоп-Захонь» виявили незаконний імпорт на понад мільйон гривень
13:31
У «Совиному гнізді» презентували фотоальбом «Ужгород колись і нині»
13:11
Всі новини
Головне
Публікації
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
Всі Публікації
Фото
Відео