
16:03 29.052019
Рибне філе під сирно-сметанною подушкою
Цікаве
1738
Інгредієнти:
– філе хека або минтая – 400 г,
– сметана – 400 г,
– сир твердий – 100 г,
– сіль, перець,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– соняшникова олія.
Спосіб приготування
Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.
На деко, змащене олією, викладаємо шарами – філе, зверху – цибулю, зверху – філе, зверху – моркву, зверху – філе. Заливаємо усе сметаною із сиром. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Тересві безробітний чоловік у балаклаві пограбував магазин
09:00
Свічки «Звʼязок» та розповіді про закарпатське вівчарство
08:45
У Берегові відбувся серпневий футбольний турнір: переміг «Берегвідейк»
08:30
Ужгородці здобули нагороди на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
17:52
Майже 90 тонн пшениці зібрано на Закарпатті в межах програми «Хліб угорців»
16:11
На Закарпатті затримали трьох чоловіків, які намагалися втекти до Словаччини через гори
15:42
У Мукачеві пограбували переселенку: підозрюють 17-річного юнака та його спільника
14:56
На фронті загинув захисник із Малого Раківця Едуард Попович
14:09
Дні народного мистецтва та традицій у с. Вари
13:16
В Ужгороді відзначать Міжнародний день молоді форумом «Формула покоління»
12:04
Всі новини
Головне
Публікації
У Тересві безробітний чоловік у балаклаві пограбував магазин
09:00
Ужгородці здобули нагороди на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
17:52
Майже 90 тонн пшениці зібрано на Закарпатті в межах програми «Хліб угорців»
16:11
Міністр культури та інновацій Угорщини Балаж Ганко здійснив візит до Берегова
12:04
Спортивний табір Берегівщини відбувся вже увосьме
13:36
Всі Публікації
Фото
Відео