
16:03 29.052019
Рибне філе під сирно-сметанною подушкою
Цікаве
1627
Інгредієнти:
– філе хека або минтая – 400 г,
– сметана – 400 г,
– сир твердий – 100 г,
– сіль, перець,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– соняшникова олія.
Спосіб приготування
Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.
На деко, змащене олією, викладаємо шарами – філе, зверху – цибулю, зверху – філе, зверху – моркву, зверху – філе. Заливаємо усе сметаною із сиром. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Пасхальні свічки із соєвого воску виготовляє Ярослава Попович
17:30
На фронті загинув захисник із Берегівщини Іван Грабовчак
16:40
На Закарпатті поблизу кордону зі Словаччиною затримали двійку правопорушників
16:10
До Вербної неділі хустянка випікає шоколадні гілочки лози
15:44
На Закарпатті притягнули до відповідальності водія «під кайфом» і без права керування
15:23
Від сьогодні у Мукачеві тимчасово обмежили рух через два залізничні переїзди
15:12
Різні результати закарпатських друголігових команд
15:00
На Закарпатті землевласники поповнили місцеві бюджети на 198 млн грн податком на землю
14:49
На Мукачівщині внаслідок пожежі згоріли 400 перепілок
14:34
В Ужгороді розшукали водія, який вчинив ДТП та втік з місця події
14:15
Всі новини
Головне
Публікації
Пасхальні свічки із соєвого воску виготовляє Ярослава Попович
17:30
До Вербної неділі хустянка випікає шоколадні гілочки лози
15:44
Магдалина Нодь в’яже великодніх кроликів та курчат
13:46
Майстриня із Ужгородщини створює дивовижний великодній декор
10:05
Як закарпатці готуються до Великодня
16:24
Всі Публікації
Фото
Відео