15:07 22.052019
Овочеві котлети
Цікаве
4026
Інгредієнти:
– капуста білокачанна – 1/4 частина голівки,
– адигейський сир – 200 г,
– морква – 2 шт.,
– зелень,
– борошно,
– спеції та сіль за смаком.
Спосіб приготування
Капусту, моркву і сир перетерти на тертці, зелень порізати. Додати сіль та спеції за смаком. Потім додати трохи борошна і ретельно перемішати. Сформувати котлетки.
Готувати на парі чи обсмажувати на оливковій олії, перед тим обваляти їх у панірувальних сухарях.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді сьогодні попрощалися із 49-річним полеглим захисником Михайлом Луп’яком
17:53
Спільна пам'ять, спільна відповідальність: у Берегові відбулася міжнародна конференція дослідників ГУЛАГу
17:18
У Чопі вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт»
17:00
На Берегівщині затримали співробітників банку, які перевозили військовозобов’язаних до кордону в інкасаторському авто
16:46
СБУ та Нацполіція викрили ще 4 «ухилянтські схеми» у столиці та західних регіонах України
16:09
Мукачівці з успіхом виступили на відкритому Кубку Ковеля з параолімпійського виду спорту – боча
15:49
На Берегівщину релокується сільськогосподарський бізнес із Харківщини
14:47
Закарпатський народний хор яскравим концертом представив «Зіркове майбутнє Срібної землі»
14:38
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
На війні загинув житель Баранинської громади
13:44
Всі новини
Головне
Публікації
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
Хустянка пише картини смолою
12:33
У селі Яноші відбувся передріздвяний ярмарок
10:47
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт» і сталінських репресій
10:23
У Берегові відкрили оновлений меморіал
09:22
Всі Публікації
Фото
Відео