27302
11:04 8.052019

М'ясо по-французьки: рецепт із куркою і грибами

Цікаве 3141

Інгредієнти:

– 600 г курячого філе,

– 200 г твердого сиру,

– 300 г печериць,

– 1 цибулина,

– 2 помідори,

– невеликий пучок зелені,

– 1 зубок часнику,

– 50 г майонезу,

– 50 г сметани,

– 2 ст. ложки олії,

– 1 ч. ложка гірчиці,

– чорний мелений перець за смаком,

– сіль за смаком.

Спосіб приготування

Філе помийте і розріжте уздовж на кілька порційних частин. Прикрийте філе харчовою плівкою і відбийте. Посоліть, поперчіть, змастіть гірчицею.

Гриби помийте і поріжте невеликими кубиками. Цибулю поріжте півкільцями. Обсмажуйте гриби в розігрітій олії 5-7 хвилин. Потім додайте до грибів цибулю і знову обсмажуйте, помішуючи, до золотистого кольору.

Помідори поріжте скибочками. Подрібніть зелень. Часник пропустіть через часничницю. Сир натріть на крупній тертці. Змішайте сир, часник, зелень, майонез і сметану.

Куряче філе покладіть на змащене олією деко. Викладіть на нього смажені гриби з цибулею і скибочки помідора. Зверху змастіть соусом.

Відправляйте м’ясо по-французьки у розігріту до 180°С духовку на 20-25 хвилин. Подавай гаряче м’ясо по-французьки з картоплею або як самостійну страву із салатом і зеленню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне