М'ясо по-французьки: рецепт із куркою і грибами
Інгредієнти:
– 600 г курячого філе,
– 200 г твердого сиру,
– 300 г печериць,
– 1 цибулина,
– 2 помідори,
– невеликий пучок зелені,
– 1 зубок часнику,
– 50 г майонезу,
– 50 г сметани,
– 2 ст. ложки олії,
– 1 ч. ложка гірчиці,
– чорний мелений перець за смаком,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування
Філе помийте і розріжте уздовж на кілька порційних частин. Прикрийте філе харчовою плівкою і відбийте. Посоліть, поперчіть, змастіть гірчицею.
Гриби помийте і поріжте невеликими кубиками. Цибулю поріжте півкільцями. Обсмажуйте гриби в розігрітій олії 5-7 хвилин. Потім додайте до грибів цибулю і знову обсмажуйте, помішуючи, до золотистого кольору.
Помідори поріжте скибочками. Подрібніть зелень. Часник пропустіть через часничницю. Сир натріть на крупній тертці. Змішайте сир, часник, зелень, майонез і сметану.
Куряче філе покладіть на змащене олією деко. Викладіть на нього смажені гриби з цибулею і скибочки помідора. Зверху змастіть соусом.
Відправляйте м’ясо по-французьки у розігріту до 180°С духовку на 20-25 хвилин. Подавай гаряче м’ясо по-французьки з картоплею або як самостійну страву із салатом і зеленню.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися