2729
11:21 22.062016

Сільський хліб

Цікаве 3772

хлібЦей хліб особливо сподобається тим, хто любить випічку з кислинкою.

Інгредієнти:

– житня закваска – 350 г,

– пшеничне борошно – 500 г,

– вода – 300–325 мл,

– сіль – 10–12 м.

Спосіб приготування:

До борошна додайте сіль, закваску і, поступово доливаючи воду, замісіть тісто. Вимішуйте 12–13 хвилин. Має вийти дуже м’яке та липке тісто. Перекладіть його у велику миску й залиште на 2–4 години, щоб воно збільшилося в об’ємі удвічі.

Стіл посипте борошном, викладіть тісто і сформуйте круглу або овальну булку. Накрийте й залиште на 2–3 години. Коли хліб підійде, обережно перекладіть його на деко і зробіть на ньому надрізи.

Духовку розігрійте до 250°. Випікайте хліб з парою 15 хвилин, потім зменште температуру до 200° і печіть без пари до готовності ще 40–45 хвилин. Готовий хліб повністю остудіть на решітці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві патрульні знайшли й повернули дитину матері
16:55
Відбулося відкриття меморіалу загиблим героям військової частини 3115 НГУ
16:30
На Закарпатті затримали двох «мандрівників», які мали намір незаконно потрапити за кордон
16:13
У Тячеві затримали чоловіка, який перебував у розшуку
15:54
В Ужгороді нагородили переможців Першого відкритого конкурсу юних органістів
15:40
На Ужгородщині відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року Центру професійної освіти імені Еде Егана
15:26
Планові масові вибухи: мешканців Оноківської ТГ та Ужгородщини попереджають про роботи на кар’єрі
14:42
Місцевого чоловіка, який зник під час збору грибів, знайшли гірські рятувальники Тячівщини
14:29
Закарпатські гандболістки зійдуться в боротьбі з рівнянками
14:11
На Закарпатті судитимуть групу зловмисників, які ошукали волонтерів на понад 1,1 мільйона гривень
13:55
Всі новини
Головне