Сирне печиво з яблуками
Інгредієнти
– 100 г вершкового масла (кімнатної температури),
– 100 г сиру,
– близько 100 г борошна,
– 2 яблука,
– кориця,
– цукрова пудра.
Спосіб приготування
Змішати масло із сиром, додати борошно і замісити м’яке тісто.
Загорнути в харчову плівку і залишити в холодильнику на 30 хвилин.
Потім розкачати тісто завтовшки 3 мм. Вирізати кола.
Яблука очистити від шкірки і нарізати скибочками.
На кожне коло покласти по скибочці яблука, посипати корицею і скласти вдвічі (якщо ви любите солодке печиво, то посипте кожне коло сирного тіста цукровим піском перед тим, як ви додасте яблука).
Випікати при 180-190°С близько 20 хвилин.
Готове і охолоджене печиво посипати цукровою пудрою.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися