27219
12:16 1.052019

Котлети з грибною начинкою

Цікаве 2159

Інгредієнти:

– м’ясний фарш – 1 кг,

– печериці – 300 г,

– сир твердий – 100 г,

– яйце – 1 шт.,

– хліб – 3 шматочки,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– рослинна олія для смаження котлет,

– вершкове масло для смаження печериць.

Спосіб приготування

У м’ясний фарш додаємо яйце, дрібно нарізану цибулю, розмочений у воді хліб, сіль, перець. Все ретельно перемішуємо.

Печериці очищаємо і нарізаємо дрібненькими шматочками.

У розігріту сковороду кладемо шматочок вершкового масла і обсмажуємо гриби 3-4 хвилини. Можна не солити. Сир натираємо на крупній тертці. Підготовлені для начинки інгредієнти викладаємо в тарілку і перемішуємо.

Формуємо котлетки таким чином, щоб усередині була начинка з печериць із сиром. Процес чимось нагадує ліплення пиріжків.

Обсмажуємо котлети з обох боків на середньому вогні. Коли обсмажуєте другий бік, то накриваєте котлети кришкою, щоб вони пропарились. Дуже важливо спочатку обсмажувати той бік, з якого була заліплена начинка! Інакше ваші котлетки розлізуться на сковороді.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне