Котлети з грибною начинкою
Інгредієнти:
– м’ясний фарш – 1 кг,
– печериці – 300 г,
– сир твердий – 100 г,
– яйце – 1 шт.,
– хліб – 3 шматочки,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– рослинна олія для смаження котлет,
– вершкове масло для смаження печериць.
Спосіб приготування
У м’ясний фарш додаємо яйце, дрібно нарізану цибулю, розмочений у воді хліб, сіль, перець. Все ретельно перемішуємо.
Печериці очищаємо і нарізаємо дрібненькими шматочками.
У розігріту сковороду кладемо шматочок вершкового масла і обсмажуємо гриби 3-4 хвилини. Можна не солити. Сир натираємо на крупній тертці. Підготовлені для начинки інгредієнти викладаємо в тарілку і перемішуємо.
Формуємо котлетки таким чином, щоб усередині була начинка з печериць із сиром. Процес чимось нагадує ліплення пиріжків.
Обсмажуємо котлети з обох боків на середньому вогні. Коли обсмажуєте другий бік, то накриваєте котлети кришкою, щоб вони пропарились. Дуже важливо спочатку обсмажувати той бік, з якого була заліплена начинка! Інакше ваші котлетки розлізуться на сковороді.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися