2719
10:00 21.062016

Запечений у духовці шніцель з меленого м’яса

Цікаве 3083

шніцельІнгредієнти:

 – 300 г телятини,

– 100 г напівжирної свинини,

– 1 скибка білого хліба,

– 1 яйце,

– шматочок внутрішнього жиру,

– тертий твердий сир,

– зелень петрушки, лимонний сік, чорний мелений перець, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

М’ясо пропускають через м’ясорубку разом із хлібом, солять і вимішують з яйцем та спеціями. З маси формують шніцелі й кладуть на невеликий лист, який попередньо змащують жиром та збризкують водою. Запікають у добре розігрітій духовці 15 хв., перевертають і печуть ще 5 хв. Готові шніцелі посипають подрібненою зеленню петрушки, збризкують лимонним соком (або посипають тертим сиром) і подають з гарніром та овочевим салатом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне