Запечений у духовці шніцель з меленого м’яса
Інгредієнти:
– 300 г телятини,
– 100 г напівжирної свинини,
– 1 скибка білого хліба,
– 1 яйце,
– шматочок внутрішнього жиру,
– тертий твердий сир,
– зелень петрушки, лимонний сік, чорний мелений перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
М’ясо пропускають через м’ясорубку разом із хлібом, солять і вимішують з яйцем та спеціями. З маси формують шніцелі й кладуть на невеликий лист, який попередньо змащують жиром та збризкують водою. Запікають у добре розігрітій духовці 15 хв., перевертають і печуть ще 5 хв. Готові шніцелі посипають подрібненою зеленню петрушки, збризкують лимонним соком (або посипають тертим сиром) і подають з гарніром та овочевим салатом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися