2719
10:00 21.062016

Запечений у духовці шніцель з меленого м’яса

Цікаве 2823

шніцельІнгредієнти:

 – 300 г телятини,

– 100 г напівжирної свинини,

– 1 скибка білого хліба,

– 1 яйце,

– шматочок внутрішнього жиру,

– тертий твердий сир,

– зелень петрушки, лимонний сік, чорний мелений перець, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

М’ясо пропускають через м’ясорубку разом із хлібом, солять і вимішують з яйцем та спеціями. З маси формують шніцелі й кладуть на невеликий лист, який попередньо змащують жиром та збризкують водою. Запікають у добре розігрітій духовці 15 хв., перевертають і печуть ще 5 хв. Готові шніцелі посипають подрібненою зеленню петрушки, збризкують лимонним соком (або посипають тертим сиром) і подають з гарніром та овочевим салатом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачево планує припинити видачу дозволів на земляні роботи до весни
10:48
В Ужгороді відкрили меморіальну дошку Степану Баллі
10:29
Рятувальники провели навчання у другій з двох висотних будівель Ужгорода
10:11
На Закарпатті викрито чергову схему ухилення від мобілізації – серед підозрюваних посадовці, медики та експравоохоронці
09:38
Мукачівський музикант і композитор Мирослав Екман представив другу концертну програму «Спектри української фортепіанної музики»
09:22
Закарпатцям рекомендують скористатися відсутністю черг та заздалегідь подбати про документи
09:00
У Ясінянській громаді проведено захід до Дня Гідності та Свободи
08:45
У Мукачеві 55 сімей опікунів та піклувальників виховують 63 дитини
08:30
До Всесвітнього дня туалету в краєзнавчому музеї відкрили нову локацію
17:45
Роботодавці мають звернутися до Держпраці щодо медогляду працівників до 1 грудня
17:23
Всі новини