2719
10:00 21.062016

Запечений у духовці шніцель з меленого м’яса

Цікаве 3233

шніцельІнгредієнти:

 – 300 г телятини,

– 100 г напівжирної свинини,

– 1 скибка білого хліба,

– 1 яйце,

– шматочок внутрішнього жиру,

– тертий твердий сир,

– зелень петрушки, лимонний сік, чорний мелений перець, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

М’ясо пропускають через м’ясорубку разом із хлібом, солять і вимішують з яйцем та спеціями. З маси формують шніцелі й кладуть на невеликий лист, який попередньо змащують жиром та збризкують водою. Запікають у добре розігрітій духовці 15 хв., перевертають і печуть ще 5 хв. Готові шніцелі посипають подрібненою зеленню петрушки, збризкують лимонним соком (або посипають тертим сиром) і подають з гарніром та овочевим салатом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві патрульні знайшли й повернули дитину матері
16:55
Відбулося відкриття меморіалу загиблим героям військової частини 3115 НГУ
16:30
На Закарпатті затримали двох «мандрівників», які мали намір незаконно потрапити за кордон
16:13
У Тячеві затримали чоловіка, який перебував у розшуку
15:54
В Ужгороді нагородили переможців Першого відкритого конкурсу юних органістів
15:40
На Ужгородщині відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року Центру професійної освіти імені Еде Егана
15:26
Планові масові вибухи: мешканців Оноківської ТГ та Ужгородщини попереджають про роботи на кар’єрі
14:42
Місцевого чоловіка, який зник під час збору грибів, знайшли гірські рятувальники Тячівщини
14:29
Закарпатські гандболістки зійдуться в боротьбі з рівнянками
14:11
На Закарпатті судитимуть групу зловмисників, які ошукали волонтерів на понад 1,1 мільйона гривень
13:55
Всі новини
Головне