09:57 24.042019
Салат «Травневий»
Цікаве
2174
Інгредієнти:
– 500 г курячого філе,
– 300 г печериць,
– 400 г зеленого горошку (консервованого),
– сік половини лимона,
– кріп,
– майонез,
– сіль,
– рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування
Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Дати охолонути. Дрібно нарізати. Гриби почистити, нарізати кубиками. Обсмажити на рослинній олії. Кріп подрібнити. У філе додати сік лимона. Перемішати та залишити на 1 годину.
Змішати філе, горошок (воду злити), гриби, кріп. Трохи посолити. Заправити майонезом.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді вшанували День Гідності та Свободи
14:57
Закарпатські медики переймають досвід чеських колег із Пардубіцького краю
14:36
Трагічна пожежа в Мужієві: загинув 75-річний чоловік
14:05
На Закарпатті очікується різке погіршення погоди
13:47
Гірські рятувальники допомогли двом туристам, які заблукали на Рахівщині
13:22
На Закарпатті судитимуть організатора та лікаря, які виготовляли фіктивні медичні довідки для виїзду за кордон
12:56
Понад 1600 внутрішньо переміщених осіб отримали послуги обласної служби зайнятості з початку року
12:33
Юрій Фатула про військові цвинтарі Першої світової війни на Закарпатті й культуру історичної памʼяті
12:16
У селі Нижня Апша на Тячівщині сталася смертельна ДТП
11:59
Юні закарпатські волейболісти стартували у всеукраїнських змаганнях
11:44
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді вшанували День Гідності та Свободи
14:57
Майстриня зі Сваляви створює вишукані речі з ниток, тканини та бісеру
14:11
В Ужгороді чоловік їздив напідпитку та скоїв ДТП
12:34
Ізяни вирішили не припиняти протест проти карантину
08:45
В Ужгороді презентували унікальне видання «Горянська ротонда» Михайла Приймича
21:51
Всі Публікації
Фото
Відео