
09:57 24.042019
Салат «Травневий»
Цікаве
1893
Інгредієнти:
– 500 г курячого філе,
– 300 г печериць,
– 400 г зеленого горошку (консервованого),
– сік половини лимона,
– кріп,
– майонез,
– сіль,
– рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування
Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Дати охолонути. Дрібно нарізати. Гриби почистити, нарізати кубиками. Обсмажити на рослинній олії. Кріп подрібнити. У філе додати сік лимона. Перемішати та залишити на 1 годину.
Змішати філе, горошок (воду злити), гриби, кріп. Трохи посолити. Заправити майонезом.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Закарпатські аудитори за І квартал цього року виявили порушення на 124 мільйони гривень
17:09
Ужгород сьогодні попрощався із 49-річним солдатом Віктором Чинадієм
16:50
Ужгородка Таїсія Таран стала єдиним від України представником в мережі молодіжного парламенту
16:35
У Закарпатті відбулася міжвідомча нарада щодо запобігання булінгу, вербування і тероризму серед дітей та молоді
16:20
«Бути щасливими» – концерт у ПАДІЮНі
16:05
В Ужгороді – тимчасове призупинення водопостачання окремого району міста, в зв’язку з аварійними роботами
15:46
Закарпаття отримає понад 23 млн грн для підтримки громад
15:07
Завтра в Ужгороді попрощаються зі ще одним захисником
14:45
На трьох пунктах пропуску на Закарпатті перевірятимуть автомобільні ваги
14:25
Рятувальники Закарпаття допомогли двом заблукалим в горах туристам
14:10
Всі новини
Головне
Публікації
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
12:02
У Хусті пройшов фестиваль-виставка писанкарства «Великоднє диво»
16:27
Uzhhorod Half Marathon 2025 об’єднав близько 700 бігунів
13:15
Єлизаветинський костел у Хусті – пам’ятка з 800-річною історією
11:20
У Батьові з нагоди Дня угорської поезії провели конкурс декламаторів
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео