27139
09:57 24.042019

Салат «Травневий»

Цікаве 1749

Інгредієнти:

– 500 г курячого філе,

– 300 г печериць,

– 400 г зеленого горошку (консервованого),

– сік половини лимона,

– кріп,

– майонез,

– сіль,

– рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування

Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Дати охолонути. Дрібно нарізати. Гриби почистити, нарізати кубиками. Обсмажити на рослинній олії. Кріп подрібнити. У філе додати сік лимона. Перемішати та залишити на 1 годину.

Змішати філе, горошок (воду злити), гриби, кріп. Трохи посолити. Заправити майонезом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини