27139
09:57 24.042019

Салат «Травневий»

Цікаве 1990

Інгредієнти:

– 500 г курячого філе,

– 300 г печериць,

– 400 г зеленого горошку (консервованого),

– сік половини лимона,

– кріп,

– майонез,

– сіль,

– рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування

Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Дати охолонути. Дрібно нарізати. Гриби почистити, нарізати кубиками. Обсмажити на рослинній олії. Кріп подрібнити. У філе додати сік лимона. Перемішати та залишити на 1 годину.

Змішати філе, горошок (воду злити), гриби, кріп. Трохи посолити. Заправити майонезом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Шахраї від імені податкової розсилають листи для нібито залучення коштів на потреби ЗСУ
15:21
26 правопорушень на 104 млн грн – результат взаємодії закарпатських митників із зарубіжними колегами
15:11
На Рахівщині оперативно розшукали зниклого дев’ятирічного хлопчика
14:38
На Закарпатті судитимуть завідуючу пологового відділення районної лікарні, з вини якої померла породілля
14:18
На Ужгородщині затримали таксиста, який за €6300 планував переправити «клієнта» через державний кордон
14:03
У серпні на Закарпатті відбудеться традиційний футбольний турнір
13:29
ФК «Ужгород» покинули шестеро футболістів
13:22
На Закарпатті триває 14-й міжнародний симпозіум скульпторів
12:20
Мукачево прощатиметься із загиблим Героєм
11:48
В Ужгороді виявили водія-порушника із перевищеною майже у 5 разів нормою алкоголю у крові
11:21
Всі новини
Головне