09:57 24.042019
Салат «Травневий»
Цікаве
1550
Інгредієнти:
– 500 г курячого філе,
– 300 г печериць,
– 400 г зеленого горошку (консервованого),
– сік половини лимона,
– кріп,
– майонез,
– сіль,
– рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування
Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Дати охолонути. Дрібно нарізати. Гриби почистити, нарізати кубиками. Обсмажити на рослинній олії. Кріп подрібнити. У філе додати сік лимона. Перемішати та залишити на 1 годину.
Змішати філе, горошок (воду злити), гриби, кріп. Трохи посолити. Заправити майонезом.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
І тур (обласний) Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського відбувся в Ужгороді
16:56
Тиждень угорської мови продовжився у Мукачеві
16:32
Про порушення у період нересту у квітні в Закарпатській області
16:14
У Берегові розпочалися ремонтні роботи на кількох вулицях
15:59
У шкільних їдальнях Мукачева учні можуть розрахуватися банківською карткою
15:44
В УжНУ відбулася зустріч з координаторкою Національного Офісу Еразмус+ в Україні Світланою Шитіковою
15:30
Рахівський відділ Міграційної служби відновлює роботу за новою адресою
15:15
У Закарпатській ОВА відкрили благодійну виставку
14:59
На Закарпатті до місцевих бюджетів від ліцензування торгівлі підакцизними товарами надійшло понад 9 млн гривень
14:20
У Мукачеві відбувся міксовий турнір з волейболу
14:09
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
Всі Публікації
Фото
Відео