
09:57 24.042019
Салат «Травневий»
Цікаве
1990
Інгредієнти:
– 500 г курячого філе,
– 300 г печериць,
– 400 г зеленого горошку (консервованого),
– сік половини лимона,
– кріп,
– майонез,
– сіль,
– рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування
Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Дати охолонути. Дрібно нарізати. Гриби почистити, нарізати кубиками. Обсмажити на рослинній олії. Кріп подрібнити. У філе додати сік лимона. Перемішати та залишити на 1 годину.
Змішати філе, горошок (воду злити), гриби, кріп. Трохи посолити. Заправити майонезом.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Шахраї від імені податкової розсилають листи для нібито залучення коштів на потреби ЗСУ
15:21
26 правопорушень на 104 млн грн – результат взаємодії закарпатських митників із зарубіжними колегами
15:11
На Рахівщині оперативно розшукали зниклого дев’ятирічного хлопчика
14:38
На Закарпатті судитимуть завідуючу пологового відділення районної лікарні, з вини якої померла породілля
14:18
На Ужгородщині затримали таксиста, який за €6300 планував переправити «клієнта» через державний кордон
14:03
У серпні на Закарпатті відбудеться традиційний футбольний турнір
13:29
ФК «Ужгород» покинули шестеро футболістів
13:22
На Закарпатті триває 14-й міжнародний симпозіум скульпторів
12:20
Мукачево прощатиметься із загиблим Героєм
11:48
В Ужгороді виявили водія-порушника із перевищеною майже у 5 разів нормою алкоголю у крові
11:21
Всі новини
Головне
Публікації
На сесії обласної ради нагородили видатних закарпатців та виділили 176 мільйонів на розвиток громад
22:22
В Ужгороді продають ягоди довголіття
15:15
Закарпатка зґвалтувала по-звірячому знайомого дерев’яною палицею
11:51
На ринках області з’явилися персики. Звідки і по скільки?
11:27
У селі Гут провели традиційне святкування Дня святої Трійці
11:47
Всі Публікації
Фото
Відео