26884
14:56 5.042019

Фалафеля (пісні котлетки з меленого нуту)

Цікаве 2118

Інгредієнти:

– нут (турецький горох) – 1 склянка;

– цибуля ріпчаста – 1 шт.;

– часник – 3 зубчики;

– сіль за смаком;

– перець червоний – 0,5 ч. л.;

– коріандр мелений – 0,5 ч. л.;

– карі (порошок) – 0,5 ч. л;

– зелень петрушки (сушена) – 1 ч. л.;

– крохмаль картопляний – 1 ст. л.;

– мелена зіра – щіпка;

– олія для фритюру – 200 мл.

Спосіб приготування.

Нут замочити на ніч. Вранці промити, воду злити і збити блендером разом із цибулею і часником.

У протерту масу додати сіль, перець, зіру, коріандр, каррі, зелень. Додати крохмаль або яйце. Перемішати. Сформувати кульки завбільшки із волоський горіх. Обсмажити у фритюрі.

Готові фалафелі викласти на паперовий рушник, щоб видалити надлишки олії.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Музейна педагогіка»: воркшоп в Ужгородському скансені
18:05
На Хустщині взято під варту чоловіка, який за 18 тис. доларів планував переправити за кордон двох чоловіків
17:49
Відбувся семінар щодо підтримки реформи «Кращий догляд» у Закарпатській області
16:00
До ЄС хащами – за 50 метрів від кордону затримали двох порушників у камуфльованому одязі
15:40
На Мукачівщині безальтернативно взято під варту водія, який збив велосипедиста і втік з місця події
15:20
У Хусті стартував фестиваль-конкурс осучасненої української класичної драматургії «Відгомін Вічності: українська класика сьогодні»
14:54
Платники Закарпаття перерахували до зведеного бюджету майже 25 млрд грн податкових платежів
14:39
На Закарпатті прикордонники викрили дві афери з «опікою»
14:24
На Тячівщині побили хлопця
14:09
В Ужгороді розпочався опалювальний сезон
13:53
Всі новини
Головне