13:46 6.032019
Гаспачо з авокадо
Цікаве
2430
Інгредієнти:
– помідор – 3 шт.,
– бульйон курячий – 1 мл,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– сметана – 1 ст. л.,
– сік лимонний – 2 ст. л.,
– тортилья – 50 г,
– огірки – 5 шт.,
– авокадо – 3 шт.,
– перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Помідори, огірки, авокадо нарізаємо кубиками. Дрібно рубаємо цибулю.
Кладемо підготовлені інгредієнти у блендер, подрібнюємо до консистенції пюре. Потім додаємо курячий бульйон, лимонний сік, сметану, перець, сіль і ще раз збиваємо близько 1-2 хвилин, після чого готовий суп ставимо охолоджуватися.
Розливаємо гаспачо в тарілки, посередині кладемо нарізане авокадо та подрібнену тортилью.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді двоє молодиків побилися через дівчину
17:54
На війні загинув житель Великої Копані — солдат Віталій Палько
17:22
150-річчя Мікалоюса Чюрльоніса відзначили в Ужгородському замку
16:56
Із полімерної глини мукачівка створює гриби, квіти, виноград
16:27
У Виноградові 24 листопада хлоруватимуть воду
16:01
На Хустщині вогнеборці запобігли поширенню пожежі на житловий будинок
15:36
У Перечині відбувся захід з нагоди Дня Гідності та Свободи
15:12
В Ужгороді вшанували День Гідності та Свободи
14:57
Закарпатські медики переймають досвід чеських колег із Пардубіцького краю
14:36
Трагічна пожежа в Мужієві: загинув 75-річний чоловік
14:05
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді двоє молодиків побилися через дівчину
17:54
Із полімерної глини мукачівка створює гриби, квіти, виноград
16:27
У Перечині відбувся захід з нагоди Дня Гідності та Свободи
15:12
В Ужгороді вшанували День Гідності та Свободи
14:57
Майстриня зі Сваляви створює вишукані речі з ниток, тканини та бісеру
14:11
Всі Публікації
Фото
Відео