
13:46 6.032019
Гаспачо з авокадо
Цікаве
2343
Інгредієнти:
– помідор – 3 шт.,
– бульйон курячий – 1 мл,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– сметана – 1 ст. л.,
– сік лимонний – 2 ст. л.,
– тортилья – 50 г,
– огірки – 5 шт.,
– авокадо – 3 шт.,
– перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Помідори, огірки, авокадо нарізаємо кубиками. Дрібно рубаємо цибулю.
Кладемо підготовлені інгредієнти у блендер, подрібнюємо до консистенції пюре. Потім додаємо курячий бульйон, лимонний сік, сметану, перець, сіль і ще раз збиваємо близько 1-2 хвилин, після чого готовий суп ставимо охолоджуватися.
Розливаємо гаспачо в тарілки, посередині кладемо нарізане авокадо та подрібнену тортилью.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Ужгородці здобули нагороди на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
17:52
Майже 90 тонн пшениці зібрано на Закарпатті в межах програми «Хліб угорців»
16:11
На Закарпатті затримали трьох чоловіків, які намагалися втекти до Словаччини через гори
15:42
У Мукачеві пограбували переселенку: підозрюють 17-річного юнака та його спільника
14:56
На фронті загинув захисник із Малого Раківця Едуард Попович
14:09
Дні народного мистецтва та традицій у с. Вари
13:16
В Ужгороді відзначать Міжнародний день молоді форумом «Формула покоління»
12:04
Міністр культури та інновацій Угорщини Балаж Ганко здійснив візит до Берегова
12:04
Літо нових можливостей: як сотні закарпатських школярів зростали у таборах фонду «Геніус»
10:28
Гороскоп (11 – 17 серпня)
10:00
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородці здобули нагороди на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
17:52
Майже 90 тонн пшениці зібрано на Закарпатті в межах програми «Хліб угорців»
16:11
Міністр культури та інновацій Угорщини Балаж Ганко здійснив візит до Берегова
12:04
Спортивний табір Берегівщини відбувся вже увосьме
13:36
Хустянка створює ексклюзивні вироби з бісеру
17:38
Всі Публікації
Фото
Відео