
13:46 6.032019
Гаспачо з авокадо
Цікаве
2232
Інгредієнти:
– помідор – 3 шт.,
– бульйон курячий – 1 мл,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– сметана – 1 ст. л.,
– сік лимонний – 2 ст. л.,
– тортилья – 50 г,
– огірки – 5 шт.,
– авокадо – 3 шт.,
– перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Помідори, огірки, авокадо нарізаємо кубиками. Дрібно рубаємо цибулю.
Кладемо підготовлені інгредієнти у блендер, подрібнюємо до консистенції пюре. Потім додаємо курячий бульйон, лимонний сік, сметану, перець, сіль і ще раз збиваємо близько 1-2 хвилин, після чого готовий суп ставимо охолоджуватися.
Розливаємо гаспачо в тарілки, посередині кладемо нарізане авокадо та подрібнену тортилью.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Екологічна прокуратура розпочала кримінальне провадження через незаконну рубку в Карпатських пралісах
10:05
Всі новини
Головне
Публікації
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
Всі Публікації
Фото
Відео