Печеня в горщиках із курки
Інгредієнти:
– куряче філе – 120 г,
– морква – 30 г,
– гриби – 40 г,
– цибуля – 30 г,
– корінь селери – 30 г,
– часник – 1 зубчик,
– вода – 60 г,
– оливкова олія – 10 мл,
– чорний мелений перець,
– лавровий лист,
– морська сіль.
Спосіб приготування
Нарізаємо гриби, цибулю та моркву. Розігріваємо в сковороді олію й обсмажуємо моркву. До неї додаємо гриби, цибулю. Очищуємо від шкірки корінь селери і нарізаємо соломкою. Викладаємо до грибів селеру та курку, обсмажуємо, солимо та перчимо. Додаємо часник.
Перекладаємо печеню в керамічні горщики і доливаємо трохи водою.
Запікаємо в добре розігрітій духовці протягом 40 хвилин.
Печеня у горщиках з куркою готова!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися