10:41 13.022019
Горіховий соус до м’яса, овочів і риби
Цікаве
2863
Інгредієнти:
– горіхи волоські – 200 г,
– часник – 1–2 зубчики,
– сіль,
– коріандр (мелений) – 0,5 ч. л.,
– петрушка – 2–3 гілочки,
– оцет винний – 1 ч. л.,
– вода.
Спосіб приготування
Подрібнюємо горіхи зручним для себе способом. Додаємо пропущений через прес часник. Подрібнюємо листя петрушки та вкидаємо до решти інгредієнтів.
Вливаємо оцет і приправляємо сіллю. Розмішуємо й підливаємо теплу воду, поки не отримуємо потрібну густоту соусу. У кінці додаємо в миску мелений коріандр. Ретельно перемішуємо масу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді двоє молодиків побилися через дівчину
17:54
На війні загинув житель Великої Копані — солдат Віталій Палько
17:22
150-річчя Мікалоюса Чюрльоніса відзначили в Ужгородському замку
16:56
Із полімерної глини мукачівка створює гриби, квіти, виноград
16:27
У Виноградові 24 листопада хлоруватимуть воду
16:01
На Хустщині вогнеборці запобігли поширенню пожежі на житловий будинок
15:36
У Перечині відбувся захід з нагоди Дня Гідності та Свободи
15:12
В Ужгороді вшанували День Гідності та Свободи
14:57
Закарпатські медики переймають досвід чеських колег із Пардубіцького краю
14:36
Трагічна пожежа в Мужієві: загинув 75-річний чоловік
14:05
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді двоє молодиків побилися через дівчину
17:54
Із полімерної глини мукачівка створює гриби, квіти, виноград
16:27
У Перечині відбувся захід з нагоди Дня Гідності та Свободи
15:12
В Ужгороді вшанували День Гідності та Свободи
14:57
Майстриня зі Сваляви створює вишукані речі з ниток, тканини та бісеру
14:11
Всі Публікації
Фото
Відео