10:41 13.022019
Горіховий соус до м’яса, овочів і риби
Цікаве
2308
Інгредієнти:
– горіхи волоські – 200 г,
– часник – 1–2 зубчики,
– сіль,
– коріандр (мелений) – 0,5 ч. л.,
– петрушка – 2–3 гілочки,
– оцет винний – 1 ч. л.,
– вода.
Спосіб приготування
Подрібнюємо горіхи зручним для себе способом. Додаємо пропущений через прес часник. Подрібнюємо листя петрушки та вкидаємо до решти інгредієнтів.
Вливаємо оцет і приправляємо сіллю. Розмішуємо й підливаємо теплу воду, поки не отримуємо потрібну густоту соусу. У кінці додаємо в миску мелений коріандр. Ретельно перемішуємо масу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
НаТячівщині горів житловий будинок
13:25
«Минай» залишається в боротьбі за збереження місця в УПЛ
13:15
Закарпатські гвардійці відпрацьовують штурм ворожих позицій
12:30
На Ужгородщині до приїзду рятувальників пожежу гасили всім селом
12:13
СБУ викрила ще двох «посадовців» російської катівні, яка діяла під час окупації Херсона
11:55
Переправляли чоловіків до Угорщини за 6 тис. доларів США поза пунктом пропуску – викрито двох учасників схеми
11:32
В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який намагався викрасти авто та при цьому травмував його власника
11:12
У Тисі на кордоні з Румунією знову виявили тіло людини
10:52
На Закарпатті - відбій тривоги
10:33
В Ужгороді проїзд на до яких ділянках дороги буде ускладнено
10:28
Всі новини
Головне
Публікації
«Минай» залишається в боротьбі за збереження місця в УПЛ
13:15
У Будапешті відкрилася персональна виставка художниці закарпатського походження
13:55
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Підписано закон про збільшення штрафів за порушення військового обліку
16:45
У Перечині відзначили День вишиванки: дитячий флешмоб, етнофотозона та виставка музейних експонатів
14:25
Всі Публікації
Фото
Відео