
10:41 13.022019
Горіховий соус до м’яса, овочів і риби
Цікаве
2648
Інгредієнти:
– горіхи волоські – 200 г,
– часник – 1–2 зубчики,
– сіль,
– коріандр (мелений) – 0,5 ч. л.,
– петрушка – 2–3 гілочки,
– оцет винний – 1 ч. л.,
– вода.
Спосіб приготування
Подрібнюємо горіхи зручним для себе способом. Додаємо пропущений через прес часник. Подрібнюємо листя петрушки та вкидаємо до решти інгредієнтів.
Вливаємо оцет і приправляємо сіллю. Розмішуємо й підливаємо теплу воду, поки не отримуємо потрібну густоту соусу. У кінці додаємо в миску мелений коріандр. Ретельно перемішуємо масу.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Тур’є-Реметах відкрилася ексклюзивна виставка писанкових дерев. Фото
18:44
На Мукачівщині горіла надвірна споруда
17:51
В Ужгороді попрощалися із захисником Сергієм Готрою
17:15
Підробляв євро: на Закарпатті судитимуть фальшивомонетника
16:42
М'яч «Ференцвароша» для доброї справи – КМКС ІС оголосила аукціон
16:23
На Ужгородщині шукали 8-річного хлопчика, який заблукав у лісі
15:54
Прикордонники готові до збільшення пасажиро-транспортного потоку на Великодні свята
15:30
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
В Ужгороді у зв'язку із освяченням пасок перекриють кілька вулиць
14:47
У Королеві на Берегівщині під час пиятики жінка зарізала власника будинку
14:22
Всі новини
Головне
Публікації
М'яч «Ференцвароша» для доброї справи – КМКС ІС оголосила аукціон
16:23
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
Про живі великодні традиції в етнографічному музеї села Великі Береги
16:35
«Сквери замість забудов!»: ужгородці виступили на захист зелених зон під час сесії міськради
13:30
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
12:02
Всі Публікації
Фото
Відео