26141
10:41 13.022019

Горіховий соус до м’яса, овочів і риби

Цікаве 2308

Інгредієнти:

– горіхи волоські – 200 г,

– часник – 1–2 зубчики,

– сіль,

– коріандр (мелений) – 0,5 ч. л.,

– петрушка – 2–3 гілочки,

– оцет винний – 1 ч. л.,

– вода.

Спосіб приготування

Подрібнюємо горіхи зручним для себе способом. Додаємо пропущений через прес часник. Подрібнюємо листя петрушки та вкидаємо до решти інгредієнтів.

Вливаємо оцет і приправляємо сіллю. Розмішуємо й підливаємо теплу воду, поки не отримуємо потрібну густоту соусу. У кінці додаємо в миску мелений коріандр. Ретельно перемішуємо масу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах