
10:41 13.022019
Горіховий соус до м’яса, овочів і риби
Цікаве
2745
Інгредієнти:
– горіхи волоські – 200 г,
– часник – 1–2 зубчики,
– сіль,
– коріандр (мелений) – 0,5 ч. л.,
– петрушка – 2–3 гілочки,
– оцет винний – 1 ч. л.,
– вода.
Спосіб приготування
Подрібнюємо горіхи зручним для себе способом. Додаємо пропущений через прес часник. Подрібнюємо листя петрушки та вкидаємо до решти інгредієнтів.
Вливаємо оцет і приправляємо сіллю. Розмішуємо й підливаємо теплу воду, поки не отримуємо потрібну густоту соусу. У кінці додаємо в миску мелений коріандр. Ретельно перемішуємо масу.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Вогонь ледь не знищив будинок: на Берегівщині горів навіс оселі
11:30
На Хустщині під час гірського забігу травмувався поляк
11:22
Як закарпатці прикрасили свої обійстя та оселі до Зелених свят
10:23
Позиція Форуму угорських представників
09:59
14-й День талантів Закарпаття: святкування обдарованості та культурної спадщини в Берегові
09:45
Свято родини, надії й майбутнього: відбувся 11-й День дітей багатодітних родин Закарпаття
09:42
Перший в Україні план шкільної мобільності розробляють школярі Ужгородського ліцею №8
09:00
Кубок України з гандболу «карпатівкам» не підкорився
08:30
У Берегові чоловік побив тещу, поламав їй телефон та пограбував її
19:43
У Великій Паладі відзначили День національної єдності угорців
18:18
Всі новини
Головне
Публікації
Як закарпатці прикрасили свої обійстя та оселі до Зелених свят
10:23
Позиція Форуму угорських представників
09:59
14-й День талантів Закарпаття: святкування обдарованості та культурної спадщини в Берегові
09:45
Свято родини, надії й майбутнього: відбувся 11-й День дітей багатодітних родин Закарпаття
09:42
Кубок України з гандболу «карпатівкам» не підкорився
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео