26141
10:41 13.022019

Горіховий соус до м’яса, овочів і риби

Цікаве 2794

Інгредієнти:

– горіхи волоські – 200 г,

– часник – 1–2 зубчики,

– сіль,

– коріандр (мелений) – 0,5 ч. л.,

– петрушка – 2–3 гілочки,

– оцет винний – 1 ч. л.,

– вода.

Спосіб приготування

Подрібнюємо горіхи зручним для себе способом. Додаємо пропущений через прес часник. Подрібнюємо листя петрушки та вкидаємо до решти інгредієнтів.

Вливаємо оцет і приправляємо сіллю. Розмішуємо й підливаємо теплу воду, поки не отримуємо потрібну густоту соусу. У кінці додаємо в миску мелений коріандр. Ретельно перемішуємо масу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Музейна педагогіка»: воркшоп в Ужгородському скансені
18:05
На Хустщині взято під варту чоловіка, який за 18 тис. доларів планував переправити за кордон двох чоловіків
17:49
Відбувся семінар щодо підтримки реформи «Кращий догляд» у Закарпатській області
16:00
До ЄС хащами – за 50 метрів від кордону затримали двох порушників у камуфльованому одязі
15:40
На Мукачівщині безальтернативно взято під варту водія, який збив велосипедиста і втік з місця події
15:20
У Хусті стартував фестиваль-конкурс осучасненої української класичної драматургії «Відгомін Вічності: українська класика сьогодні»
14:54
Платники Закарпаття перерахували до зведеного бюджету майже 25 млрд грн податкових платежів
14:39
На Закарпатті прикордонники викрили дві афери з «опікою»
14:24
На Тячівщині побили хлопця
14:09
В Ужгороді розпочався опалювальний сезон
13:53
Всі новини
Головне