10:41 13.022019
Горіховий соус до м’яса, овочів і риби
Цікаве
2504
Інгредієнти:
– горіхи волоські – 200 г,
– часник – 1–2 зубчики,
– сіль,
– коріандр (мелений) – 0,5 ч. л.,
– петрушка – 2–3 гілочки,
– оцет винний – 1 ч. л.,
– вода.
Спосіб приготування
Подрібнюємо горіхи зручним для себе способом. Додаємо пропущений через прес часник. Подрібнюємо листя петрушки та вкидаємо до решти інгредієнтів.
Вливаємо оцет і приправляємо сіллю. Розмішуємо й підливаємо теплу воду, поки не отримуємо потрібну густоту соусу. У кінці додаємо в миску мелений коріандр. Ретельно перемішуємо масу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Вишкові вшанували пам’ять жертв сталінських репресій
17:11
Великоберезький реформатський ліцей провів посвяту випускників
16:51
В один день двічі горіло у місті Берегові
16:20
На пожежі в Мукачівському районі загинула людина
15:55
Лікарська місія Служби допомоги угорської реформатської церкви провела профогляд на Ужгородщині
15:43
На Закарпатті дозволили відстріл хижих і шкідливих тварин: лисиць, вовків, шакалів
15:13
Інспектори з дотримання прав людини поліції Закарпаття пройшли тренінг, присвячений ефективній комунікації з ветеранами війни
15:03
Команда з Тячівщини завершила боротьбу у Відкритому турнірі ПФЛ
13:58
Головна ялинка Хуста має висоту 12 метрів
13:31
На Тячівщині затримали зловмисника, який організував схему переправлення військовозобов’язаних через кордон
13:17
Всі новини
Головне
Публікації
У Берегові вшанували пам'ять депортованих тематичною презентацією «Господи, допоможи нам повернутися додому»
17:15
Обстріли України: били по Одесі, Тернополі, Сумщині, Миколаївщині
14:00
Закарпатські шпажистки змагалися на Кубку світу з фехтування
13:46
Краяни заощаджують на їжі. Від чого відмовляються?
17:05
Ужгородські баскетболісти стали одноосібними лідерами Першої ліги України
14:44
Всі Публікації
Фото
Відео