25989
09:48 1.022019

М’ясні рулети-пальчики

Цікаве 3330

Інгредієнти:

– свиняча вирізка – 800 г,

– вода кип’ячена – 2 склянки,

– перець чорний мелений – 2 ч. л.,

– часник – 5 г,

– олія соняшникова – 3 ст. л.,

– сало свіже – 150 г,

– сіль.

Спосіб приготування

М’ясо миємо та нарізаємо на шматки завтовшки до 1 см. Добре відбиваємо з обох сторін кухонним молотком. Сало дрібно нарізаємо.

Шматок відбитого м’яса трохи солимо та перчимо. Потім змащуємо видавленим часником і на край викладаємо 4–6 шматочків сала. Загортаємо в рулет.

М’ясні рулети обмотуємо простою ниткою, щоб під час смаження не розкрилися. Розігріваємо в глибокій сковороді 2–3 ст. л. олії й обсмажуємо пальчики з усіх боків до золотисто-коричневого кольору.

Знімаємо нитки, викладаємо пальчики в каструлю й заливаємо кип’яченою водою так, щоб вона трохи покрила верхній шар. Додаємо сіль і перець за смаком. Тушкуємо рулети під кришкою на повільному вогні 45–60 хвилин, поки не стануть м’якими.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах