М’ясні рулети-пальчики
Інгредієнти:
– свиняча вирізка – 800 г,
– вода кип’ячена – 2 склянки,
– перець чорний мелений – 2 ч. л.,
– часник – 5 г,
– олія соняшникова – 3 ст. л.,
– сало свіже – 150 г,
– сіль.
Спосіб приготування
М’ясо миємо та нарізаємо на шматки завтовшки до 1 см. Добре відбиваємо з обох сторін кухонним молотком. Сало дрібно нарізаємо.
Шматок відбитого м’яса трохи солимо та перчимо. Потім змащуємо видавленим часником і на край викладаємо 4–6 шматочків сала. Загортаємо в рулет.
М’ясні рулети обмотуємо простою ниткою, щоб під час смаження не розкрилися. Розігріваємо в глибокій сковороді 2–3 ст. л. олії й обсмажуємо пальчики з усіх боків до золотисто-коричневого кольору.
Знімаємо нитки, викладаємо пальчики в каструлю й заливаємо кип’яченою водою так, щоб вона трохи покрила верхній шар. Додаємо сіль і перець за смаком. Тушкуємо рулети під кришкою на повільному вогні 45–60 хвилин, поки не стануть м’якими.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися