Хрусткі крокети з плавленим сиром
Інгредієнти:
– твердий сир – 300 г,
– плавлений сир – 1 шт.,
– яйця – 4 шт.,
– білий батон – 1 шт.,
– цукор – 6 ст. л.,
– олія – 3 ст. л.,
– зелень.
Спосіб приготування
Нарізаємо батон на кубики, підсушуємо їх у духовці та перемелюємо в блендері до отримання крупної крихти.
Яйця добре миємо, відокремлюємо білки від жовтків. Кладемо білки на 10 хвилин у холодильник, а потім збиваємо в міцну піну. Жовтки змішуємо з водою в пропорції 1 ст. л. на жовток.
Натираємо обидва види сиру на тертці. З’єднуємо сир з білками, обережно перемішуємо. Можна додати також дрібно нарізану зелень.
Формуємо із сирної маси кульки і кладемо в холодильник, щоб краще «склеїлися». Через 15–20 хвилин виймаємо й обвалюємо в панірувальних сухарях, потім опускаємо в яєчний жовток, розведений з водою, і знову обвалюємо в сухарях.
Розігріваємо в сотейнику олію та обсмажуємо сирні кульки до утворення світло-коричневої скоринки. Виймаємо крокети й викладаємо їх на паперові серветки, щоб стік зайвий жир.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися