
12:55 12.012019
Теплий салат з квасолею та мисливськими ковбасками
Цікаве
2557
Інгредієнти:
– консервована квасоля – 300 г,
– мисливські ковбаски – 250 г,
– цибуля – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– томатна паста – 1 ст. л.,
– часник – 2 зубчики,
– зелень,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – брусочками.
У розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо моркву і злегка обсмажуємо. Додаємо нарізану кружечками ковбасу та томатний соус. Тушкуємо до готовності овочів.
У кінці додаємо квасолю (без рідини), прогріваємо, за смаком солимо, перчимо та додаємо подрібнений часник. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Угорський скульптор Лайош Унгварі народився в Перечині
17:12
Як у Перечині пасхальні кошики освячували
15:59
У «Миная» погіршується турнірна ситуація
15:29
Можливість отримати професійно-технічну освіту угорською мовою в Україні стала ближчою
15:11
На Закарпатті сталася автотроща за участі потягу
13:35
В Ужгороді виявили водія, позбавленого права керування
12:23
На Закарпатті 8820 водіїв порушили швидкісний режим цьогоріч
10:53
Гороскоп (21 – 27 квітня)
10:00
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Закарпатські рятувальники допомогли жінці в горах
09:23
Всі новини
Головне
Публікації
Угорський скульптор Лайош Унгварі народився в Перечині
17:12
Як у Перечині пасхальні кошики освячували
15:59
У «Миная» погіршується турнірна ситуація
15:29
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Всі Публікації
Фото
Відео