
12:55 12.012019
Теплий салат з квасолею та мисливськими ковбасками
Цікаве
2639
Інгредієнти:
– консервована квасоля – 300 г,
– мисливські ковбаски – 250 г,
– цибуля – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– томатна паста – 1 ст. л.,
– часник – 2 зубчики,
– зелень,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – брусочками.
У розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо моркву і злегка обсмажуємо. Додаємо нарізану кружечками ковбасу та томатний соус. Тушкуємо до готовності овочів.
У кінці додаємо квасолю (без рідини), прогріваємо, за смаком солимо, перчимо та додаємо подрібнений часник. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Перший в Україні план шкільної мобільності розробляють школярі Ужгородського ліцею №8
09:00
Кубок України з гандболу «карпатівкам» не підкорився
08:30
У Берегові чоловік побив тещу, поламав їй телефон та пограбував її
19:43
У Великій Паладі відзначили День національної єдності угорців
18:18
Хустянка в’яже подушки-голови
17:05
Вогонь єдності: у 659 містах і селах 48 країн на 6 континентах одночасно запалало полум'я
16:17
На Закарпатті відбувся ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 2025
15:34
Майстер із Хуста створює скриньки з каменю
15:01
У Вишкові відзначили День національної єдності угорців
14:28
На Сумщині загинув захисник із Закарпаття Іван Андрухович
13:48
Всі новини
Головне
Публікації
Кубок України з гандболу «карпатівкам» не підкорився
08:30
У Берегові чоловік побив тещу, поламав їй телефон та пограбував її
19:43
Хустянка в’яже подушки-голови
17:05
Майстер із Хуста створює скриньки з каменю
15:01
У Вишкові відзначили День національної єдності угорців
14:28
Всі Публікації
Фото
Відео