
10:27 9.012019
Теплий салат з квасолею та мисливськими ковбасками
Цікаве
3534
Інгредієнти:
– консервована квасоля – 300 г,
– мисливські ковбаски – 250 г,
– цибуля – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– томатна паста – 1 ст. л.,
– часник – 2 зубчики,
– зелень,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – брусочками.
У розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо моркву і злегка обсмажуємо. Додаємо нарізану кружечками ковбасу та томатний соус. Тушкуємо до готовності овочів.
У кінці додаємо квасолю (без рідини), прогріваємо, за смаком солимо, перчимо та додаємо подрібнений часник. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Аби купити ліки, закарпатці заощаджують на іншому
14:06
Загинув захисник із Берегівщини Золтан Паска
13:43
На Закарпатті вилучило понад 5 тис. одиниць замінників тютюну та сумішей для кальяну
13:18
На Мукачівщині взято під варту двох місцевих наркоторгівців
12:26
У Мукачеві попрощалися із полеглим на війні Василем Тарканієм
12:15
В Ужгороді на одній з вулиць буде ускладнено рух
11:55
Словацька поліція повідомила про обмеження руху у пункті пропуску «Убля – Малий Березний»
11:25
Благодійний збір музичного фестивалю «Бах для всіх» отримав Великодоброньський дитячий будинок
11:11
Завершився цьогорічний Закарпатський міжнародний симпозіум скульпторів
10:57
У Берегові горів будинок
10:25
Всі новини
Головне
Публікації
Аби купити ліки, закарпатці заощаджують на іншому
14:06
Закарпатка створює вишукані букети з шоколаду
17:01
На Закарпатті нагадали про правила перетину кордону влітку: що потрібно знати мандрівникам
14:47
На Закарпатті підбили підсумки конкурсу малюнків та есе на тему угорських національних символів
12:52
Закарпатський угорський ліцей здійснив перший випуск вихованців
12:11
Всі Публікації
Фото
Відео