10:27 9.012019
Теплий салат з квасолею та мисливськими ковбасками
Цікаве
3318
Інгредієнти:
– консервована квасоля – 300 г,
– мисливські ковбаски – 250 г,
– цибуля – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– томатна паста – 1 ст. л.,
– часник – 2 зубчики,
– зелень,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – брусочками.
У розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо моркву і злегка обсмажуємо. Додаємо нарізану кружечками ковбасу та томатний соус. Тушкуємо до готовності овочів.
У кінці додаємо квасолю (без рідини), прогріваємо, за смаком солимо, перчимо та додаємо подрібнений часник. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Краяни заощаджують на їжі. Від чого відмовляються?
17:05
У Мукачеві завершили процедуру громадських обговорень проєкту детального плану території по вулиці Об’їзна
16:48
У Берегові почали встановлювати різдвяну ялинку
16:29
Завтра Мукачево прощатиметься із загиблим Героєм
16:09
В Ужгороді на виконкомі вирішили кілька питань щодо дітей
15:45
У домашніх матчах закарпатські волейболісти вибороли тільки одну звитягу
15:33
У Мукачеві відбулася прем’єра фільму «Непевно у невизначеності»
15:21
Ужгородські баскетболісти стали одноосібними лідерами Першої ліги України
14:44
Адреси підрозділів поліції Закарпаття, в яких громадяни можуть задекларувати зброю
14:21
На Берегівщині рятувальники ліквідували загорання навісу з сіном
14:08
Всі новини
Головне
Публікації
Краяни заощаджують на їжі. Від чого відмовляються?
17:05
Ужгородські баскетболісти стали одноосібними лідерами Першої ліги України
14:44
Минайці переможно завершили змагальний 2024-й рік
08:46
«Свіча пам’яті»: В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Голодоморів
11:54
У Свалявському меморіальному парку відзначили 80-ту річницю найбільшої трагедії закарпатських угорців
14:42
Всі Публікації
Фото
Відео