
10:27 9.012019
Теплий салат з квасолею та мисливськими ковбасками
Цікаве
3556
Інгредієнти:
– консервована квасоля – 300 г,
– мисливські ковбаски – 250 г,
– цибуля – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– томатна паста – 1 ст. л.,
– часник – 2 зубчики,
– зелень,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – брусочками.
У розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо моркву і злегка обсмажуємо. Додаємо нарізану кружечками ковбасу та томатний соус. Тушкуємо до готовності овочів.
У кінці додаємо квасолю (без рідини), прогріваємо, за смаком солимо, перчимо та додаємо подрібнений часник. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Майже 90 тонн пшениці зібрано на Закарпатті в межах програми «Хліб угорців»
16:11
На Закарпатті затримали трьох чоловіків, які намагалися втекти до Словаччини через гори
15:42
У Мукачеві пограбували переселенку: підозрюють 17-річного юнака та його спільника
14:56
На фронті загинув захисник із Малого Раківця Едуард Попович
14:09
Дні народного мистецтва та традицій у с. Вари
13:16
В Ужгороді відзначать Міжнародний день молоді форумом «Формула покоління»
12:04
Міністр культури та інновацій Угорщини Балаж Ганко здійснив візит до Берегова
12:04
Літо нових можливостей: як сотні закарпатських школярів зростали у таборах фонду «Геніус»
10:28
Гороскоп (11 – 17 серпня)
10:00
На Закарпатті зводять мистецьку резиденцію, що може стати центром культурного життя регіону
09:01
Всі новини
Головне
Публікації
Майже 90 тонн пшениці зібрано на Закарпатті в межах програми «Хліб угорців»
16:11
Міністр культури та інновацій Угорщини Балаж Ганко здійснив візит до Берегова
12:04
Спортивний табір Берегівщини відбувся вже увосьме
13:36
Хустянка створює ексклюзивні вироби з бісеру
17:38
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
Всі Публікації
Фото
Відео