Курячі ніжки «Дюшес»
Інгредієнти:
– груші – 4 шт.,
– курячі ніжки – 6 шт.,
– цибуля – 2 шт.,
– кориця – 1 паличка,
– кінза – 5 гілочок,
– корінь імбиру – 5 см,
– олія – 60 мл,
– сіль – 10 г,
– вода – 340 мл,
– білий мелений перець – 3 г,
– масло – 50 г,
– коричневий цукор – 100 г,
– паприка – 2 г,
– суміш каррі – 2 г.
Спосіб приготування
Змішайте коричневий цукор, паприку, білий мелений перець та сіль.
Залийте суміш окропом і дайте настоятися 20 хвилин. У цей час обсмажте нарізану кубиками цибулю в казані на розігрітій олії до золотистого кольору. Курячі ніжки очистіть від шкіри та хрящів, обсмажте разом із цибулею 7 хвилин.
Почищений і нарізаний імбир зв’яжіть разом з паличкою кориці й кінзою. Покладіть букетик у котел з куркою, влийте воду зі спеціями і тушкуйте 10 хвилин на маленькому вогні.
Розтопіть на сковороді цукор з водою та вершковим маслом. Викладіть туди очищені й розрізані на чотири частинки груші. Прокарамелізуйте 10 хвилин, потім перекладіть до тушкованої курки. Поставте котел з м’ясом та грушами в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися