
Трюфелі з буряка
Інгредієнти:
– 1 великий варений буряк,
– 1 м’яке авокадо,
– 1 ч. л. ванільного цукру,
– 2 ст. л. меду,
– 100 г темного какао-порошку та ще 20 г для посипання,
– 50 г вершкового масла.
Спосіб приготування
У чаші блендера змішуємо варений буряк (він має добре охолонути в холодильнику), м’якоть авокадо, ванільний цукор, мед і вершкове масло кімнатної температури. Подрібнюємо до отримання однорідної консистенції.
Додаємо 100 г темного какао-порошку і ще раз добре перемелюємо. Залишаємо суміш у холодильнику на годину.
Формуємо із шоколадно-бурякової маси невеликі круглі трюфелі (зручно набирати порцію за допомогою чайної ложки). Обкачуємо в какао-порошку, викладаємо на тарілку і ставимо в холодильник ще на годину.

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися