25199
14:30 30.112018

Салат «Гранатовий браслет з чорносливом»

Цікаве 1773

Інгредієнти:

– буряк – 1 шт.,

– морква – 2 шт.,

– картопля – 2 шт.,

– курка (філе) – 200 г,

– чорнослив – 100 г,

– волоські горіхи – 2 шт,.

– яйця – 3 шт.,

– гранат – 1 шт.,

– майонез.

Спосіб приготування

Буряк, картоплю та моркву окремо відварюємо. Охолоджуємо та чистимо від шкірки.

Буряк натираємо на тертці. Ядра волоських горіхів подрібнюємо і змішуємо з тертим буряком.

Куряче філе відварюємо, охолоджуємо, нарізаємо маленькими шматочками.

Добре промитий чорнослив подрібнюємо. Яйця варимо круто, охолоджуємо, чистимо. Гранат чистимо, відокремлюємо зерна.

Салат викладаємо шарами у вигляді браслета. Можна поставити в центр блюда склянку, а навколо розміщувати страву. У кінці приготування склянку треба вийняти. 1-й шар: картопля, натерта на крупній тертці, + майонез; 2-й шар: тертий буряк з горіхами + майонез; 3-й шар: курка + майонез; 4-й шар: чорнослив + майонез; 5-й шар: терта морква + майонез; 6-й шар: яйця, натерті на дрібну тертку, + майонез.

Поверхню салату густо посипаємо зернами граната. Перед подачею страву ставимо в холодильник на 2–3 години.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах