Салат «Гранатовий браслет з чорносливом»
Інгредієнти:
– буряк – 1 шт.,
– морква – 2 шт.,
– картопля – 2 шт.,
– курка (філе) – 200 г,
– чорнослив – 100 г,
– волоські горіхи – 2 шт,.
– яйця – 3 шт.,
– гранат – 1 шт.,
– майонез.
Спосіб приготування
Буряк, картоплю та моркву окремо відварюємо. Охолоджуємо та чистимо від шкірки.
Буряк натираємо на тертці. Ядра волоських горіхів подрібнюємо і змішуємо з тертим буряком.
Куряче філе відварюємо, охолоджуємо, нарізаємо маленькими шматочками.
Добре промитий чорнослив подрібнюємо. Яйця варимо круто, охолоджуємо, чистимо. Гранат чистимо, відокремлюємо зерна.
Салат викладаємо шарами у вигляді браслета. Можна поставити в центр блюда склянку, а навколо розміщувати страву. У кінці приготування склянку треба вийняти. 1-й шар: картопля, натерта на крупній тертці, + майонез; 2-й шар: тертий буряк з горіхами + майонез; 3-й шар: курка + майонез; 4-й шар: чорнослив + майонез; 5-й шар: терта морква + майонез; 6-й шар: яйця, натерті на дрібну тертку, + майонез.
Поверхню салату густо посипаємо зернами граната. Перед подачею страву ставимо в холодильник на 2–3 години.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися