25196
14:28 30.112018

Гарбузовий суп

Цікаве 1719

Інгредієнти:

– 700 г гарбуза,

– 2 середніх морквини,

– 2 головки цибулі,

– 2–3 ст. л. олії,

– 1 велика картоплина,

– 1 л води,

– 1 склянка жирних вершків,

– мелений мускатний горіх,

– 1 ч. л. меленого чорного перцю,

– сіль.

Спосіб приготування

Нагріваємо духовку до 220°С. У форму для запікання викладаємо очищені й нарізані гарбуз, моркву та цибулю. Збризкуємо олією й запікаємо до готовності гарбуза, приблизно 40 хвилин.

Відварюємо картоплю.

З’єднуємо всі інгредієнти, подрібнюємо блендером. Протираємо суп через сито й повертаємо в каструлю.

Нагріваємо на повільному вогні, обережно вводимо вершки, не припиняючи помішувати суп, додаємо приправи та сіль.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах