25196
14:28 30.112018

Гарбузовий суп

Цікаве 2180

Інгредієнти:

– 700 г гарбуза,

– 2 середніх морквини,

– 2 головки цибулі,

– 2–3 ст. л. олії,

– 1 велика картоплина,

– 1 л води,

– 1 склянка жирних вершків,

– мелений мускатний горіх,

– 1 ч. л. меленого чорного перцю,

– сіль.

Спосіб приготування

Нагріваємо духовку до 220°С. У форму для запікання викладаємо очищені й нарізані гарбуз, моркву та цибулю. Збризкуємо олією й запікаємо до готовності гарбуза, приблизно 40 хвилин.

Відварюємо картоплю.

З’єднуємо всі інгредієнти, подрібнюємо блендером. Протираємо суп через сито й повертаємо в каструлю.

Нагріваємо на повільному вогні, обережно вводимо вершки, не припиняючи помішувати суп, додаємо приправи та сіль.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Музейна педагогіка»: воркшоп в Ужгородському скансені
18:05
На Хустщині взято під варту чоловіка, який за 18 тис. доларів планував переправити за кордон двох чоловіків
17:49
Відбувся семінар щодо підтримки реформи «Кращий догляд» у Закарпатській області
16:00
До ЄС хащами – за 50 метрів від кордону затримали двох порушників у камуфльованому одязі
15:40
На Мукачівщині безальтернативно взято під варту водія, який збив велосипедиста і втік з місця події
15:20
У Хусті стартував фестиваль-конкурс осучасненої української класичної драматургії «Відгомін Вічності: українська класика сьогодні»
14:54
Платники Закарпаття перерахували до зведеного бюджету майже 25 млрд грн податкових платежів
14:39
На Закарпатті прикордонники викрили дві афери з «опікою»
14:24
На Тячівщині побили хлопця
14:09
В Ужгороді розпочався опалювальний сезон
13:53
Всі новини
Головне