Гарбузовий суп
Інгредієнти:
– 700 г гарбуза,
– 2 середніх морквини,
– 2 головки цибулі,
– 2–3 ст. л. олії,
– 1 велика картоплина,
– 1 л води,
– 1 склянка жирних вершків,
– мелений мускатний горіх,
– 1 ч. л. меленого чорного перцю,
– сіль.
Спосіб приготування
Нагріваємо духовку до 220°С. У форму для запікання викладаємо очищені й нарізані гарбуз, моркву та цибулю. Збризкуємо олією й запікаємо до готовності гарбуза, приблизно 40 хвилин.
Відварюємо картоплю.
З’єднуємо всі інгредієнти, подрібнюємо блендером. Протираємо суп через сито й повертаємо в каструлю.
Нагріваємо на повільному вогні, обережно вводимо вершки, не припиняючи помішувати суп, додаємо приправи та сіль.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися