24918
11:47 14.112018

Торт «Мікадо»

Цікаве 2498

Інгредієнти

для коржів:

– яйця – 2 шт.,

– цукор – 100 г,

– вершкове масло – 100 г,

– сметана – 100 г,

– борошно – 3 склянки,

– сода – 1/2 ч. л.;

для крему:

– згущене молоко – 1 банка,

– сметана 30% – 400 г.

Спосіб приготування

Готуємо тісто для коржів. Перетираємо вершкове масло з цукром, додаємо сметану, яйця та соду, добре перемішуємо. Замішуємо м’яке тісто, поступово додаючи борошно. Кладемо в холодильник на 30 хвилин.

Ділимо тісто на 12 частин. Кожну тоненько розкачуємо, присипавши борошном у разі необхідності. З кожної частини вирізаємо кола за допомогою тарілки або кільця від роз’ємної форми. Якщо вийдуть обрізки, їх можна випікати разом із коржами.

Випікаємо кожен корж у розігрітій до 190°С духовці 3–4 хв. до легкого зарумянювання.

Готуємо крем. Сметану збиваємо з вареним згущеним молоком.

Збираємо торт, добре змастивши кожен корж кремом. Обмащуємо також боки торта. Зверху можна прикрасити глазур’ю.

Залишаємо торт при кімнатній температурі на три години, а потім ставимо в холодильник на кілька годин (бажано на ніч).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах