
14:48 9.112018
Рибні котлети
Цікаве
2695
Інгредієнти:
– 2–4 філе риби (минтай або тріска),
– 1 яйце,
– 4 ложки сметани,
– трохи борошна,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Рибу очищаємо від кісток і пропускаємо через м’ясорубку. Якщо філе ніжне, його можна дрібненько нарізати ножем.
Додаємо яйце, сметану та сіль. Насипаємо у фарш борошно й доводимо до консистенції густої сметани.
Котлети акуратно викладаємо ложкою на добре розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо з обох боків.
Подаємо з картопляним пюре та посипаємо рибні котлети свіжою зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Закарпатські митні собаки виявили наркотики, зброю та валюту
10:15
ВИЙШОВ № 619 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
Мисткиня Любов Матіко представила персональну виставку в Ужгороді
09:40
На Закарпатті підприємицю підозрюють у фіктивному відшкодуванні ПДВ на понад 1,1 млн грн
09:19
У Мукачеві оштрафували продавців за торгівлю у заборонених місцях
09:00
«Нова Хвиля»: важливо зміцнювати українську національну ідентичність у молоді
08:45
На Великоберезнянщині авто злетіло у прірву: водія врятували
08:30
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
В Ужгороді зупинили водія без прав і з ознаками наркотичного сп’яніння
17:10
На Закарпатті пройде традиційна регата на підтримку ЗСУ
16:43
Всі новини
Головне
Публікації
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
В Ужгороді продають плоди молодості й краси.
12:51
Яких продуктів за кордоном не вистачає закарпатцям
17:09
Всі Публікації
Фото
Відео