
14:48 9.112018
Рибні котлети
Цікаве
2805
Інгредієнти:
– 2–4 філе риби (минтай або тріска),
– 1 яйце,
– 4 ложки сметани,
– трохи борошна,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Рибу очищаємо від кісток і пропускаємо через м’ясорубку. Якщо філе ніжне, його можна дрібненько нарізати ножем.
Додаємо яйце, сметану та сіль. Насипаємо у фарш борошно й доводимо до консистенції густої сметани.
Котлети акуратно викладаємо ложкою на добре розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо з обох боків.
Подаємо з картопляним пюре та посипаємо рибні котлети свіжою зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві відкрилася художня виставка «Чотири виміри»
18:55
Відбулася зустріч представників угорськомовних медіа Карпатського басейну
17:56
Генеральний консул Угорщини Йожеф Бачкаі став членом Академії політико-правових наук України
17:02
У Хусті пройшов фестиваль меду і вина «Срібні джерела»
16:06
X Міжнародна науково-практична конференція в УжНУ
15:02
У водоймах Карпатського регіону розпочинається заборона на вилов струмкової форелі
14:05
День спільнодії влаштували в атріумі Закарпатської ОВА
13:02
В Ужгороді під час руху загорівся автомобіль
12:01
Федір Надь: спростовую порушення, зазначені у звіті представника Уповноваженого з прав людини
11:02
В Ужгороді чоловік до смерті побив свого батька табуретом — поліція затримала підозрюваного
10:22
Всі новини
Головне
Публікації
У Мукачеві відкрилася художня виставка «Чотири виміри»
18:55
Відбулася зустріч представників угорськомовних медіа Карпатського басейну
17:56
У Хусті пройшов фестиваль меду і вина «Срібні джерела»
16:06
Хустянка вирощує плакучі груші
17:14
Візит-центр і школу верхової їзди Меморіального парку села Чома цього навчального року відвідають близько 4 тисяч школярів
14:01
Всі Публікації
Фото
Відео