14:48 9.112018
Рибні котлети
Цікаве
1903
Інгредієнти:
– 2–4 філе риби (минтай або тріска),
– 1 яйце,
– 4 ложки сметани,
– трохи борошна,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Рибу очищаємо від кісток і пропускаємо через м’ясорубку. Якщо філе ніжне, його можна дрібненько нарізати ножем.
Додаємо яйце, сметану та сіль. Насипаємо у фарш борошно й доводимо до консистенції густої сметани.
Котлети акуратно викладаємо ложкою на добре розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо з обох боків.
Подаємо з картопляним пюре та посипаємо рибні котлети свіжою зеленню.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
Всі Публікації
Фото
Відео