14:48 9.112018
Рибні котлети
Цікаве
2863
Інгредієнти:
– 2–4 філе риби (минтай або тріска),
– 1 яйце,
– 4 ложки сметани,
– трохи борошна,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Рибу очищаємо від кісток і пропускаємо через м’ясорубку. Якщо філе ніжне, його можна дрібненько нарізати ножем.
Додаємо яйце, сметану та сіль. Насипаємо у фарш борошно й доводимо до консистенції густої сметани.
Котлети акуратно викладаємо ложкою на добре розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо з обох боків.
Подаємо з картопляним пюре та посипаємо рибні котлети свіжою зеленню.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Угорщині відкрили скульптури мукачівця і харків’янина
10:26
На Закарпатті викрили угруповання, яке переправляло ухилянтів до Румунії
10:05
В Ужгороді відбувся регіональний етап фестивалю творчості «Барви життя»
09:44
Із Берегова курсуватиме прямий поїзд до Будапешта
09:22
Що створюють активні жінки на Закарпатті
09:00
В Ужгороді визначили переможниць міського етапу шкільної ліги з баскетболу 3×3
08:45
Обласний тур Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з інвалідністю «Барви життя» в Ужгороді
08:30
Скільки готові витратити краяни на подарунки дітям до Миколая
18:05
Затримання інкасаторів причетних до переміщення «ухилянтів» тривають
17:46
У Хусті встановили ялинку. Урочистостей не буде
17:31
Всі новини
Головне
Публікації
В Угорщині відкрили скульптури мукачівця і харків’янина
10:26
Скільки готові витратити краяни на подарунки дітям до Миколая
18:05
У Хусті встановили ялинку. Урочистостей не буде
17:31
У Берегові відбулася Міжнародна міждисциплінарна конференція з мовної доступності
17:16
В Ужгороді стартував Українсько-чеський бізнес-форум: нові можливості для інвестицій та співпраці
17:02
Всі Публікації
Фото
Відео