
14:48 9.112018
Рибні котлети
Цікаве
2625
Інгредієнти:
– 2–4 філе риби (минтай або тріска),
– 1 яйце,
– 4 ложки сметани,
– трохи борошна,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Рибу очищаємо від кісток і пропускаємо через м’ясорубку. Якщо філе ніжне, його можна дрібненько нарізати ножем.
Додаємо яйце, сметану та сіль. Насипаємо у фарш борошно й доводимо до консистенції густої сметани.
Котлети акуратно викладаємо ложкою на добре розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо з обох боків.
Подаємо з картопляним пюре та посипаємо рибні котлети свіжою зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Близько 400 водіїв притягнуто до відповідальності за нетверезе керування з початку року на Закарпатті
18:18
Зуби в вуха, язик – на шию. В колекції закарпатки унікальні авторські прикраси
17:53
У Мукачеві попрощалися з 20-річним полеглим Героєм Денисом Білим
17:35
Судитимуть виноградівця, який за 7 тис дол США намагався незаконно переправити ухилянта за кордон
17:20
На Закарпатті затримали лікаря ВЛК, який за гроші допомагав ухилянтам уникати мобілізації
17:05
На кордоні з Угорщиною виявили викрадений автомобіль
16:22
На Радванці згадали про піввікову перемогу
15:41
В Ужгороді затримали нетверезого водія, позбавленого права керування
15:19
За добу на Закарпатті гірські рятувальники тричі виїжджали на допомогу туристам
14:57
Волейбольні перипетії на ужгородських піщаних майданчиках
14:35
Всі новини
Головне
Публікації
Зуби в вуха, язик – на шию. В колекції закарпатки унікальні авторські прикраси
17:53
Волейбольні перипетії на ужгородських піщаних майданчиках
14:35
Кубкові протистояння на футбольних полях Закарпаття
11:02
Подружжя ужгородців висадило диво – квіти, але відпочивальники нищать красу
10:25
Смаки, що об’єднують: як гастрономічна майстерня у Великій Доброні стала святом громади та культурної спадщини
15:05
Всі Публікації
Фото
Відео