24738
08:24 2.112018

Шоколадний кекс з рідкою начинкою

Цікаве 1868

Інгредієнти:

– чорний шоколад – 150 г,

– вершкове масло – 50 г,

– яйця – 2 шт.,

– цукор – 50 г,

– борошно – 30–40 г.

Спосіб приготування

Шоколад ламаємо на шматочки, додаємо масло. Суміш ставимо на водяну баню. Нагріваємо до розчинення. Охолоджуємо.

Яйця збиваємо з цукром. Додаємо шоколад з маслом, перемішуємо. Всипаємо борошно, обережно перемішуємо (тісто не має бути дуже густим, воно повинно важко спадати з ложки).

Форми змащуємо маслом. Посипаємо їх какао або борошном. Викладаємо тісто, заповнюючи формочки на 2/3.

Ставимо в розігріту до 180°С духовку. Випікаємо від 5 до 10 хвилин.

Готові кекси трохи охолоджуємо, потім обережно перевертаємо на тарілку. Подаємо теплими.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах