Шоколадний кекс з рідкою начинкою
Інгредієнти:
– чорний шоколад – 150 г,
– вершкове масло – 50 г,
– яйця – 2 шт.,
– цукор – 50 г,
– борошно – 30–40 г.
Спосіб приготування
Шоколад ламаємо на шматочки, додаємо масло. Суміш ставимо на водяну баню. Нагріваємо до розчинення. Охолоджуємо.
Яйця збиваємо з цукром. Додаємо шоколад з маслом, перемішуємо. Всипаємо борошно, обережно перемішуємо (тісто не має бути дуже густим, воно повинно важко спадати з ложки).
Форми змащуємо маслом. Посипаємо їх какао або борошном. Викладаємо тісто, заповнюючи формочки на 2/3.
Ставимо в розігріту до 180°С духовку. Випікаємо від 5 до 10 хвилин.
Готові кекси трохи охолоджуємо, потім обережно перевертаємо на тарілку. Подаємо теплими.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися