
10:04 17.102018
Виноградний соус до м’яса
Цікаве
4494
Інгредієнти:
– 300 г винограду без кісточок,
– сік 1 апельсина,
– ½ ч. л. імбиру,
– 5 зірочок гвоздики,
– 100 мл червоного вина,
– 2 ст. л. цукру.
Спосіб приготування
З апельсина вичавити сік. Виноград промити і скласти в невелику каструлю. Додати до нього імбир, гвоздику, залити апельсиновим соком і вином. Довести до кипіння, варити 10 хвилин. У кінці додати цукор. Після того як соус охолоне, поставити його в холодильник на кілька годин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
В Ужгороді зупинили водія без прав і з ознаками наркотичного сп’яніння
17:10
На Закарпатті пройде традиційна регата на підтримку ЗСУ
16:43
На Закарпатті затримали «втікачів» у формі провідників та стилі мілітарі
16:18
Мукачево готується до нового навчального року та посилює безпекові заходи: рішення комісії з питань ТЕБ та НС
15:55
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
У Тячеві відбувся Кубок ФТУ України з тенісу до 10 років
15:02
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
У Мукачеві оновлюють дорожнє покриття на кільцевій розв’язці
14:25
Ужгород має перших переможців на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
14:02
Всі новини
Головне
Публікації
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
В Ужгороді продають плоди молодості й краси.
12:51
Яких продуктів за кордоном не вистачає закарпатцям
17:09
Всі Публікації
Фото
Відео