
10:04 17.102018
Виноградний соус до м’яса
Цікаве
4467
Інгредієнти:
– 300 г винограду без кісточок,
– сік 1 апельсина,
– ½ ч. л. імбиру,
– 5 зірочок гвоздики,
– 100 мл червоного вина,
– 2 ст. л. цукру.
Спосіб приготування
З апельсина вичавити сік. Виноград промити і скласти в невелику каструлю. Додати до нього імбир, гвоздику, залити апельсиновим соком і вином. Довести до кипіння, варити 10 хвилин. У кінці додати цукор. Після того як соус охолоне, поставити його в холодильник на кілька годин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті викрили місцевого мешканця, який за 13 тисяч доларів погодився організувати незаконний перетин кордону військовозобов’язаному чоловіку
10:49
В Ужгороді на кількох вулицях буде ускладнено рух
10:37
На Закарпатті землевласники поповнили місцеві бюджети майже на 320 млн грн податком на землю
10:18
Мукачівська школярка Злата Шевельова здобула перемогу на Міжнародному конкурсі вокалістів у Києві
10:07
Загинув житель Берегівської тергромади
09:22
Ветерани Закарпаття отримали від словацьких благодійників дефібрилятор
09:00
Поліція Виноградова розслідує факт жорстокого поводження з твариною: особу, причетну до злочину, встановлено
08:45
«АВЕ Еколенд»: 6-ий екоострівець відкрили в Ужгороді
08:30
Сімнадцятий Вишківський табір угорської народної музики, танцю і ремесел
17:55
Переправляли через кордон чоловіків: на Закарпатті затримали ділків
17:11
Всі новини
Головне
Публікації
Аби купити ліки, закарпатці заощаджують на іншому
14:06
Закарпатка створює вишукані букети з шоколаду
17:01
На Закарпатті нагадали про правила перетину кордону влітку: що потрібно знати мандрівникам
14:47
На Закарпатті підбили підсумки конкурсу малюнків та есе на тему угорських національних символів
12:52
Закарпатський угорський ліцей здійснив перший випуск вихованців
12:11
Всі Публікації
Фото
Відео