24549
10:04 17.102018

Виноградний соус до м’яса

Цікаве 3991

Інгредієнти:

– 300 г винограду без кісточок,

– сік 1 апельсина,

– ½ ч. л. імбиру,

– 5 зірочок гвоздики,

– 100 мл червоного вина,

– 2 ст. л. цукру.

Спосіб приготування

З апельсина вичавити сік. Виноград промити і скласти в невелику каструлю. Додати до нього імбир, гвоздику, залити апельсиновим соком і вином. Довести до кипіння, варити 10 хвилин. У кінці додати цукор. Після того як соус охолоне, поставити його в холодильник на кілька годин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах