10:04 17.102018
Виноградний соус до м’яса
Цікаве
3991
Інгредієнти:
– 300 г винограду без кісточок,
– сік 1 апельсина,
– ½ ч. л. імбиру,
– 5 зірочок гвоздики,
– 100 мл червоного вина,
– 2 ст. л. цукру.
Спосіб приготування
З апельсина вичавити сік. Виноград промити і скласти в невелику каструлю. Додати до нього імбир, гвоздику, залити апельсиновим соком і вином. Довести до кипіння, варити 10 хвилин. У кінці додати цукор. Після того як соус охолоне, поставити його в холодильник на кілька годин.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Берегові попрощаються із загиблим Героєм Олегом Бецою
15:53
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
14:51
Нацгвардійці відзначили Великдень
14:41
Фінансові порушення на понад 1,1 мільйона гривень виявили аудитори в освітній галузі Великоберезнянської громади
14:16
Стартував Кубок області з футболу 2024
12:14
Іде тепло. Чи варто закарпатцям засмагати
09:49
Закарпатські патрульні нагадують про максимально дозволену швидкість руху
09:20
ФК «Хуст» виграв поєдинок тривалістю чотири години
08:50
Скільки коштує молода картопля на Закарпатті
08:31
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
Всі новини
Головне
Публікації
Стартував Кубок області з футболу 2024
12:14
ФК «Хуст» виграв поєдинок тривалістю чотири години
08:50
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Всі Публікації
Фото
Відео