12:40 8.062016
Фрикадельки з печінки
Цікаве
2726
Інгредієнти:
– 100 г печінки,
– 80 г манної крупи,
– 30 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– 1 ст. ложка подрібненої зелені петрушки,
–чорний мелений перець та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку нарізають дрібними шматочками, змішують з іншими складовими і дають відстоятися 15 хв. Потім змоченими у воді руками формують кульки й опускають їх у киплячу підсолену воду (500 мл). Варять на слабкому вогні. Після того як фрикадельки піднімуться на поверхню води, знімають з вогню й залишають їх у гарячому бульйоні на 10–15 хв. Додають зелень петрушки та спеції.
Подають гарячими разом з бульйоном, у якому вони варилися.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
Завтра в Ужгороді попрощаються із полеглим захисником Владиславом Діусом
12:05
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
В Ужгороді оштрафували сп’янілого водія на 58 тисяч гривень
18:34
В Ужгородській міській раді нагородили працівників соціальної сфери
17:35
Відновлюється робота пунктів пропуску на державному кордоні
17:15
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 1,3 млрд грн єдиного податку
15:22
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
14:48
Увага! Тимчасово припинено пропускні операції на кордоні
13:41
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
«Фортеця Паланок»: у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді відкрили виставку Ігоря Луценка
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео