
12:40 8.062016
Фрикадельки з печінки
Цікаве
2610
Інгредієнти:
– 100 г печінки,
– 80 г манної крупи,
– 30 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– 1 ст. ложка подрібненої зелені петрушки,
–чорний мелений перець та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку нарізають дрібними шматочками, змішують з іншими складовими і дають відстоятися 15 хв. Потім змоченими у воді руками формують кульки й опускають їх у киплячу підсолену воду (500 мл). Варять на слабкому вогні. Після того як фрикадельки піднімуться на поверхню води, знімають з вогню й залишають їх у гарячому бульйоні на 10–15 хв. Додають зелень петрушки та спеції.
Подають гарячими разом з бульйоном, у якому вони варилися.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті оштрафували іноземного перевізника за незаконні каботажні рейси
13:23
У Мукачеві за тиждень народилося 42 немовлят
12:31
Жителів Білок попереджають про відсутність водопостачання
12:14
На Хустщині нетверезий водій скоїв ДТП: травми отримали і він, і пасажир
11:52
У Берегові відбудеться «Осінній Берегсас»
11:29
В Ужгороді розгорнуто виставку «ТРОП», присвячену храмовому різьбленню українських Карпат
11:11
Юні тячівські гандболістки перемогли на міжнародних змаганнях
10:50
В Ужгороді влаштували Ходу чемпіонів
10:25
У Мукачеві чолові їздив напідпитку й скоїв ДТП
10:10
Стали відомі показники моніторингу повітря в Ужгороді
09:44
Всі новини
Головне
Публікації
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Угорська громада Закарпаття отримала понад 10 мільйонів форинтів на підтримку навчання
10:24
У Великоберезькому етнографічному музеї відкрили сезон святом збору винограду
18:53
Всі Публікації
Фото
Відео