
12:40 8.062016
Фрикадельки з печінки
Цікаве
2567
Інгредієнти:
– 100 г печінки,
– 80 г манної крупи,
– 30 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– 1 ст. ложка подрібненої зелені петрушки,
–чорний мелений перець та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку нарізають дрібними шматочками, змішують з іншими складовими і дають відстоятися 15 хв. Потім змоченими у воді руками формують кульки й опускають їх у киплячу підсолену воду (500 мл). Варять на слабкому вогні. Після того як фрикадельки піднімуться на поверхню води, знімають з вогню й залишають їх у гарячому бульйоні на 10–15 хв. Додають зелень петрушки та спеції.
Подають гарячими разом з бульйоном, у якому вони варилися.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді затримали нетверезого водія, позбавленого права керування
18:12
На Іршавщині знайшли тіло чоловіка, який зник наприкінці липня
17:33
Яких продуктів за кордоном не вистачає закарпатцям
17:09
У Пийтерфолво відбувся спортивний табір
16:43
У Дубовому відбудеться спортивно-розважальний забіг для всієї родини
16:11
Потрібні були гроші. Закарпатка заявила, що обкрадала людей, через матеріальну скруту
15:44
На Ужгородщині затримали чоловіка, який підпалив об’єкт критичної інфраструктури Укрзалізниці
15:29
У Мукачеві зустріли черговий евакуаційний потяг
15:27
Літні тематичні табори – крок до всебічного розвитку молоді Закарпаття
15:08
Ужгородська танцювальна пара представляє Україну на Всесвітніх іграх у Китаї
14:36
Всі новини
Головне
Публікації
Яких продуктів за кордоном не вистачає закарпатцям
17:09
У Пийтерфолво відбувся спортивний табір
16:43
Потрібні були гроші. Закарпатка заявила, що обкрадала людей, через матеріальну скруту
15:44
Літні тематичні табори – крок до всебічного розвитку молоді Закарпаття
15:08
Смак дитинства, аромат традиції: як у Великій Доброні оживала душа Закарпаття
12:00
Всі Публікації
Фото
Відео