
12:40 8.062016
Фрикадельки з печінки
Цікаве
2524
Інгредієнти:
– 100 г печінки,
– 80 г манної крупи,
– 30 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– 1 ст. ложка подрібненої зелені петрушки,
–чорний мелений перець та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку нарізають дрібними шматочками, змішують з іншими складовими і дають відстоятися 15 хв. Потім змоченими у воді руками формують кульки й опускають їх у киплячу підсолену воду (500 мл). Варять на слабкому вогні. Після того як фрикадельки піднімуться на поверхню води, знімають з вогню й залишають їх у гарячому бульйоні на 10–15 хв. Додають зелень петрушки та спеції.
Подають гарячими разом з бульйоном, у якому вони варилися.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді пройшов фінал чотирьох Кубка України з гандболу серед жінок
12:31
У Вишкові відзначили День національної єдності угорців
11:31
У Дубовому провели в останню путь капітана Віталія Рішка
10:26
Спільний танець на знак національної єдності угорців в Ужгороді
09:22
«Вільні квіти». Роботи більше 20 митців «розквітнули» у Хусті
08:30
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
В Ужгороді розшукали зниклого хлопчика
16:40
В Ужгороді патрульні затримали грабіжників по гарячих слідах
15:51
Чоловіка, який узяв $10 тисяч за переправлення через кордон на Закарпатті, увʼязнили на 5 років
15:34
На Закарпатті затримали двох чоловіків з Харківщини, які 14 днів шукали кордон
14:29
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільні квіти». Роботи більше 20 митців «розквітнули» у Хусті
08:30
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
Всі Публікації
Фото
Відео