2436
12:40 8.062016

Фрикадельки з печінки

Цікаве 2406

фрікадельІнгредієнти:

– 100 г печінки,

– 80 г манної крупи,

– 30 г вершкового масла,

– 1 яйце,

– 1 ст. ложка подрібненої зелені петрушки,

–чорний мелений перець та сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Печінку нарізають дрібними шматочками, змішують з іншими складовими і дають відстоятися 15 хв. Потім змоченими у воді руками формують кульки й опускають їх у киплячу підсолену воду (500 мл). Варять на слабкому вогні. Після того як фрикадельки піднімуться на поверхню води, знімають з вогню й залишають їх у гарячому бульйоні на 10–15 хв. Додають зелень петрушки та спеції.

Подають гарячими разом з бульйоном, у якому вони варилися.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне