11:33 1.102018
Грибні котлети
Цікаве
2152
Інгредієнти:
– жир (для смаження) – 20 г,
– сухарі – 0,5 склянки,
– яйце – 1 шт.,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– хліб білий – 160 г,
– гриби – 500 г,
– петрушка – 1 ст. л.,
– сметана – 2 ст. л.
Спосіб приготування
Гриби пропускаємо через м’ясорубку разом з розмоченим і віджатим білим хлібом, додаємо обсмажену в олії цибулю, яйце, зелень петрушки.
Все перемішуємо, формуючи котлети. Паніруємо їх в сухарях і обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки в киплячому жирі.
Подаємо зі сметаною та зеленню.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті аудитори зупинили неефективні витрати під час закупівель на понад 117 мільйонів гривень
16:56
Квести для дітей проводять в Ужгородському замку
16:35
У Мукачеві попрощалися із загиблим воїном Тіберієм Полянським
16:05
Моніторинг радіаційної безпеки: стабільна ситуація на Закарпатті
15:43
У Виноградові тимчасово перекриють вулицю Миру
15:18
Визначено переможців і призерів турніру зі швидких шахів «Ужгородська осінь 2025»
14:55
На кордоні з Угорщиною прикордонники виявили підроблені документи та спробу підкупу
14:17
На Закарпатті здійснюють моніторинг стану водних ресурсів
14:01
На Тячівщині зустрінуть полеглих захисників України
13:56
У Мукачеві планують створити Індустріальний парк «ЕКО Мукачево» для розвитку інновацій
13:42
Всі новини
Головне
Публікації
Друга ліга України з футболу: «Вільхівці» перемагають, «Ужгород» програє
10:34
Закарпатські ватерполісти поступилися колективам із сусідньої області
13:56
Село Малий Раковець має власні звичаї і традиції вшанування пам'яті померлих
12:33
Закарпатські баскетболісти залишаються непереможними
12:01
37-річний мешканець Тячівщини протягом року ґвалтував 12-річну падчерку
18:08
Всі Публікації
Фото
Відео