09:35 19.092018
Яблучне печиво з корицею
Цікаве
2557
Інгредієнти:
– яйце – 1 шт.,
– борошно – 200 г,
– цукор – 120 г,
– розпушувач тіста – 20 г,
– сіль – дрібка,
– масло вершкове – 120 г,
– яблука – 3 шт.,
– кориця – 10 г.
Спосіб приготування
Розітріть масло (можна збити) з цукром. Додайте яйце, борошно з розпушувачем, сіль. Ще раз розітріть. Додайте натерті очищені яблука, корицю. Столовою ложкою викладіть печиво на встелене кулінарним папером деко.
Випікайте 25–30 хвилин при 180°С.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Де на Закарпатті заробити від 20 до 120 тисяч гривень: аналіз тенденцій та факторів, що впливають на зарплати та ринок праці області
18:34
Володимир Мішалов про перший в Україні цикл тематичного вдосконалення для судмедекспертів
17:48
На війні загинув житель Тур'є-Реметівської сільської ради
17:12
Відбувся моніторинг інфекційного контролю та антимікробної резистентності в закладах охорони здоров’я Закарпаття
16:50
«Дерев’яна різьба Закарпаття»: виставка в обласному краєзнавчому музеї
16:27
Закарпатські волейболістки провели перші поєдинки сезону
16:07
В Ужгороді сталася автотроща
15:26
У Закарпатській обласній філармонії звучали шедеври світової оперети
15:11
На Закарпатті ремонтують дорогу до прикордонних сіл
14:52
Ясінянська громада вивчає польський досвід добровільних пожежних команд
14:07
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатські волейболістки провели перші поєдинки сезону
16:07
У Закарпатській обласній філармонії звучали шедеври світової оперети
15:11
Західноукраїнське гандбольне дербі: «Карпати» зустрілися з «Галичанкою»
13:03
Закарпатським водіям пора «перевзуватися». У скільки обходиться
08:45
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Всі Публікації
Фото
Відео