23901
11:21 13.092018

Вершковий суп з печериць

Цікаве 1856

Інгредієнти:

– печериці – 300–400 г,

– морква – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– картопля – 2–3 шт.,

– плавлений сир – 2 шт.,

– вершки – 100 мл,

– олія для обсмажування,

– сіль, перець, зелень – за смаком.

Спосіб приготування

Ставимо на вогонь каструлю з двома літрами води. Картоплю чистимо й нарізаємо кубиками. Опускаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин.

Цибулю та моркву чистимо, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на великій тертці.

Гриби миємо й нарізаємо пластинками, обсмажуємо на розігрітій олії разом з цибулею та морквою на середньому вогні 3–4 хвилини. Перекладаємо в суп і варимо ще 10 хвилин.

Плавлений сирок натираємо. У суп додаємо вершки та сирок, солимо й перчимо, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, вкидаємо зелень, накриваємо кришкою і даємо супу з печерицями настоятися 10 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини