23901
11:21 13.092018

Вершковий суп з печериць

Цікаве 1678

Інгредієнти:

– печериці – 300–400 г,

– морква – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– картопля – 2–3 шт.,

– плавлений сир – 2 шт.,

– вершки – 100 мл,

– олія для обсмажування,

– сіль, перець, зелень – за смаком.

Спосіб приготування

Ставимо на вогонь каструлю з двома літрами води. Картоплю чистимо й нарізаємо кубиками. Опускаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин.

Цибулю та моркву чистимо, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на великій тертці.

Гриби миємо й нарізаємо пластинками, обсмажуємо на розігрітій олії разом з цибулею та морквою на середньому вогні 3–4 хвилини. Перекладаємо в суп і варимо ще 10 хвилин.

Плавлений сирок натираємо. У суп додаємо вершки та сирок, солимо й перчимо, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, вкидаємо зелень, накриваємо кришкою і даємо супу з печерицями настоятися 10 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах