Вершковий суп з печериць
Інгредієнти:
– печериці – 300–400 г,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– картопля – 2–3 шт.,
– плавлений сир – 2 шт.,
– вершки – 100 мл,
– олія для обсмажування,
– сіль, перець, зелень – за смаком.
Спосіб приготування
Ставимо на вогонь каструлю з двома літрами води. Картоплю чистимо й нарізаємо кубиками. Опускаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин.
Цибулю та моркву чистимо, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на великій тертці.
Гриби миємо й нарізаємо пластинками, обсмажуємо на розігрітій олії разом з цибулею та морквою на середньому вогні 3–4 хвилини. Перекладаємо в суп і варимо ще 10 хвилин.
Плавлений сирок натираємо. У суп додаємо вершки та сирок, солимо й перчимо, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, вкидаємо зелень, накриваємо кришкою і даємо супу з печерицями настоятися 10 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися