23540
11:42 22.082018

В’ялені помідори в олії

Цікаве 1996

Інгредієнти:

– помідори – 1,2 кг,

– сіль – 2 ч. л,

– петрушка, базилік – 30 г,

– олія оливкова – 150 мл,

– часник – 1 зубчик,

– перець чорний (мелений) – за смаком.

Спосіб приготування

Готуємо помідори до сушіння. Помідори розрізаємо на половинки. Деко застилаємо фольгою та рясно змащуємо олією. Викладаємо половинки помідорів зрізом вгору і посипаємо їх сіллю з перцем. Кожен помідор акуратно посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

Ставимо деко з помідорами у духову піч і в’ялимо овочі за температури 100-150ºС. Через дві години духову піч вимикаємо, проте залишаємо помідори всередині.

Складаємо помідори в банки. На дно чистої прогрітої банки викладаємо кілька листочків зелені і розрізаний на кілька частин зубчик часнику. Зверху щільно розміщуємо в’ялені помідори, заливаємо їх олією та закриваємо кришкою. В’ялені помідори готові до вживання. Зберігаємо в холодильнику.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах